Friss hírek

Ricciardo: Ennél jobbak leszünk, ez teljesen biztos

A Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo állítja, sokkal jobb formában vannak annál, mint amit a bahreini második szabadedzésen elért 6. helyezése sugall.

Az ausztrál versenyző a Bahreini Nagydíj nyitóedzésén a leggyorsabb volt, a második tréningen azonban csupán a 6. pozícióban zárt, 9 tizedmásodperccel lemaradva az élen végző Kimi Räikkönentől.

„Nem hinném, hogy a péntek esti eredmények túlzottan fontosak. Sokkal jobbak is tudunk lenni ennél” – mondta a Red Bull versenyzője.

„Az első körben forgalomba kerültem, szóval el kellett mennem még egy körre – egészen biztos, hogy maradt még benne köridő. Változtattunk néhány dolgot este, és nem úgy működtek ezek, ahogy vártuk, de igen, a délelőtt jobban alakult számunkra.”

„Úgyhogy azt hiszem, sikerül találnunk egy magabiztos középutat az egyensúllyal – visszalépünk pár dologban, és meglátjuk, hogy meg. A második edzés nem ment túl jól, de érzésre még így sem olyan rossz a helyzet.”

Ricciardo hozzátette, biztos abban, hogy a szombati időmérőn sokkal előrébb végez majd.

„Magabiztos vagyok, hogy remek autónk lesz. Biztos, hogy szombaton jobbak leszünk a 6. helynél, mint ahogy a versenyen is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!