Ricciardo értetlenül áll teljesítménye előtt - F1VILÁG.HU

Ricciardo értetlenül áll teljesítménye előtt

Daniel Ricciardo, a McLaren F1-es versenyzője meglepődött a Monacói Nagydíj első két szabadedzését követően: ennél sokkal jobb eredményre és teljesítményre számított.

Habár Lando Norris elégedetten nyilatkozott az első két szabadedzést követően, nem mondható el ugyanez csapattársáról, Ricciardóról, aki a második tréningen a 15. helyen zárt. 

Ricciardo egyik kedvenc helyszíne a versenynaptárban Monaco, azonban csütörtökön csalódnia kellett: nem azt a teljesítményt hozta, amire számított a Spanyol Nagydíj után. 

 

„Vissza az utcákra! Nagyon jó újra itt lenni, ez egy jó pálya és imádom” – nyilatkozta.” Ennek ellenére a mai nap nem volt jó, még van min dolgoznunk. Előttünk áll az egész péntek, hogy javítsunk, de ezért szeretem Monacót, mert van egy teljes nap, hogy belemerüljünk, nyomjunk egy újraindítást és megnézzük, hogy hol hiányzik még valami.”

„A második szektor volt a leggyengébb számomra, és ez egy kicsit meglep, nem tudom, miért veszítek annyit ott. De megnézzük.”

Ricciardo hozzátette, ezúttal nem azzal volt a baj, hogy az autó még szokatlan számára. 

„Úgy éreztem, megvan a magabiztosságom, ezt csak nem tudtam köridőre átfordítani. Ez a kormány mögött ülve elég frusztráló, mert úgy szelem át a célvonalat, hogy azt gondolom, „eh, ez valószínűleg egy erős kör volt”, aztán azt mondják, hogy „igen, 12., 15. vagy”, de volt, amikor a 17….” – mondta. 

„Azt hiszem, szombatra rendben leszek és megpróbálunk rájönni a dolgokra, de ma úgy éreztem, hogy patthelyzetben vagyok. Van még min dolgoznunk, de süt a nap, szombaton visszatérünk és jól érezzük magunkat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!