Ricciardo: Ezt elcsesztük Perezzel - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Ezt elcsesztük Perezzel

HIRDETÉS
Rendkívül csalódottan és bosszúsan nyilatkozott Daniel Ricciardo, a Renault versenyzője, miután már az F1-es Magyar Nagydíj időmérőjének első szakaszában kiesett.
Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team RS19.
Hungarian Grand Prix, Friday 2nd August 2019. Budapest, Hungary.

A Renault nagyon rosszul időzített, így forgalomba engedték ki Ricciardót a Q3-as utolsó próbálkozásánál, és nagyon kedvezőtlen körülmények között volt kénytelen megkezdeni gyorskörét

Ricciardo nem titkolta, mennyire csalódott az időmérő után, hiszen úgy érezte, az autó rendben működik. 

„Rendben volt minden, de aztán az utolsó köröm… Ez van, amikor meg kell csinálnod, és az egész egy káosz volt. Forgalomba kevertük magunkat, aztán úgy éreztem, hogy tudnunk kellett volna, hogy mi fog történni az utolsó kanyarnál, és helyet kellett volna csinálnom előbb.”

„De ezt nem tettem meg, és az utolsó kanyarhoz értünk, ahol mindenki lassított. Mit csinálsz ilyenkor? Megpróbálod megelőzni őket, megfelelő hőmérsékleten tartani a gumikat, vagy visszafogod, és hideg gumikkal kezded a köröd?”

Megpróbáltam elmenni mellettük, de Perez és a többiek ezt nem akarták, és úgy éreztem, hogy Perez és én egyszerűen elcsesztük egymás körét. Túl késő volt, a kör már el volt szúrva.”

„Nagyon régóta nem voltam ilyen mérges” – mondta az ausztrál.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén a Hungaroringen vendégeskedik, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be a Magyar Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!