Ricciardo: Felháborító, amit az F1 csinált Grosjean balesete után - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Felháborító, amit az F1 csinált Grosjean balesete után

HIRDETÉS
Daniel Ricciardo, a Renault versenyzője kiakadt a Forma-1-es közvetítésre a Bahreini Nagydíjon: az ausztrál pilóta szerint felháborító, hogy folyamatosan ismételték Romain Grosjean balesetét.
Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team.
Russian Grand Prix, Thursday 24th September 2020. Sochi Autodrom, Sochi, Russia.

Grosjean óriási balesetét követően egy darabig nem mutatták az eset helyszínét, azonban amikor kiderült, hogy a Haas versenyzője saját lábán szállt ki az autóból, megismételték a történteket. 

A piros zászló alatt több kameraállásból, több szögből is láthatták a nézők a becsapódást, a tüzet és a menekülést is – Ricciardo szerint azonban az F1-nek tekintettel kellett volna lennie Grosjean családjára, a többi pilótára és az ő családjaikra is. 

„Nem nagyon akarok túl sokat mondani a versenyről. De ki akarom fejezni a felháborodásomat és csalódottságomat az F1 felé azzal kapcsolatban, ahogyan Grosjean balesetét újra és újra leadták, ismételték. Teljes tiszteletlenség volt, nem voltak tekintettel a családjára és egyikünk családjára sem, akik nézik a versenyt.”

„Mi egy órán belül újra versenyeztünk, és minden egyes alkalommal, amikor ránéztünk a tv-re, tüzet láttunk és azt, hogy ketté van törve az autója. Ezt holnap is megnézhetjük. Nem kell ezt látnunk” – folytatta. 

Az ausztrál pilóta hozzátette, reméli, hogy néhány pilóta még mellé áll a kérdésben, de szerinte mindenki hasonlóképp vélekedik. 

„Számomra szórakozás a verseny, és az érzelmeinkkel játszanak – szerintem ez elég felháborító. Remélem, hogy néhány pilóta felszólal még, de meglepne, ha nem így éreznénk mindannyian.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!