Friss hírek

Ricciardo: Felháborító, amit az F1 csinált Grosjean balesete után

Daniel Ricciardo, a Renault versenyzője kiakadt a Forma-1-es közvetítésre a Bahreini Nagydíjon: az ausztrál pilóta szerint felháborító, hogy folyamatosan ismételték Romain Grosjean balesetét.

Grosjean óriási balesetét követően egy darabig nem mutatták az eset helyszínét, azonban amikor kiderült, hogy a Haas versenyzője saját lábán szállt ki az autóból, megismételték a történteket. 

A piros zászló alatt több kameraállásból, több szögből is láthatták a nézők a becsapódást, a tüzet és a menekülést is – Ricciardo szerint azonban az F1-nek tekintettel kellett volna lennie Grosjean családjára, a többi pilótára és az ő családjaikra is. 

„Nem nagyon akarok túl sokat mondani a versenyről. De ki akarom fejezni a felháborodásomat és csalódottságomat az F1 felé azzal kapcsolatban, ahogyan Grosjean balesetét újra és újra leadták, ismételték. Teljes tiszteletlenség volt, nem voltak tekintettel a családjára és egyikünk családjára sem, akik nézik a versenyt.”

„Mi egy órán belül újra versenyeztünk, és minden egyes alkalommal, amikor ránéztünk a tv-re, tüzet láttunk és azt, hogy ketté van törve az autója. Ezt holnap is megnézhetjük. Nem kell ezt látnunk” – folytatta. 

Az ausztrál pilóta hozzátette, reméli, hogy néhány pilóta még mellé áll a kérdésben, de szerinte mindenki hasonlóképp vélekedik. 

„Számomra szórakozás a verseny, és az érzelmeinkkel játszanak – szerintem ez elég felháborító. Remélem, hogy néhány pilóta felszólal még, de meglepne, ha nem így éreznénk mindannyian.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!