Ricciardo: Frusztráló, hogy ennyire szoros az eredmény - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Frusztráló, hogy ennyire szoros az eredmény

HIRDETÉS
Fotó: Bahrain GP

Daniel Ricciardo, a Red Bull F1-es versenyzője úgy érzi, akár a Ferrari is legyőzhető a vasárnapi Bahreini Nagydíjon, így mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy előretörjenek.

Ricciardo az ötödik rajtpozíciót szerezte meg a Bahreini Nagydíj időmérő edzésén, azonban Lewis Hamilton büntetése miatt egy hellyel előrébb kerül, így a negyedik helyről vághat majd neki a futamnak.

Az ausztrál pilóta 0,44 másodperccel maradt el Vettel pole-t érő idejétől, ám mivel rontott gyorskörén, úgy érzi, ennél sokkal szorosabb is lehetett volna a végeredmény.

„Szorosabb volt a csata, mint vártuk, mert csak 4 tizeddel maradtunk el a pole-tól, vagy valahogy így. Egyrészt lelkesítő, másrészt viszont idegesít, hogy mi vagyunk a boly végén. A körömben még benne maradt 1 tized, de úgy gondolom, Lewis is tudott volna néhány tizeddel gyorsabb lenni nálam” – nyilatkozta Ricciardo.

Frusztráló, hogy ennyire szoros, de jót tesz az F1-nek, hogy az első 4-5 versenyző ilyen közel áll egymáshoz.”

Ricciardo szerint vasárnap még jobb eredményt érhetnek el, mivel a pénteki hosszú etapos teljesítményük nagyon ígéretes volt – a Red Bull pilótájának célja, hogy az élre törjön a versenyen.

„Mindig izgatott vagyok a futam miatt. Tegnap nem volt rossz a versenytempónk, de az autónk nem volt annyira jó, mint ma – szóval holnap még erősebbek leszünk. Remélem, hogy elkaphatjuk a Ferrarikat. Nincsenek messze és elérhetőek.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ricciardo: Frusztráló, hogy ennyire szoros az eredmény
Gumielőnyben lehet a Ferrari a szombati sprintfutamon
Sainz már most tudja, min akar változtatni az autón az időmérőre
Ötszörös pénzt fizet a fogadóiroda Norris sprintgyőzelmére! (x)
Ekkor lesz a kínai sprintfutam és időmérő szombaton
Horner: Korai még Ricciardo jövőjéről dönteni

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!