Friss hírek

Ricciardo: Hamilton az egyik „legkirályabb” ajándékot kapta

2020 Eifel Grand Prix, Sunday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes Mick Schumacher helmet
Michael Schumacher sisakja volt az egyik „legkirályabb” ajándék, amit valaha a Forma-1-ben osztottak – ezt mondta Daniel Ricciardo azok után, hogy a múlt hétvégi Eifel Nagydíjon Lewis Hamilton a legendás pilóta egyik fejvédőjét vehette át.

Hamilton a Nürburgringen Forma-1-es pályafutása 91. győzelmét szerezte meg, ezzel beállította Schumacher rekordját.

Győzelme után Schumacher fia, Mick a német versenyző egy korábbi sisakját ajándékozta Hamiltonnak, a brit versenyző pedig szemmel láthatóan meg is hatódott.

A Nürburgringen szintén dobogóra álló Daniel Ricciardo Hamiltont dicsérte, és szerinte a címvédő az egyik „legkirályabb” ajándékot vehette át.

„Több mint egy évtizede tart pályafutása a sportban, és nem könnyű ezt a fajta következetességet mutatni az élen. Szerintem mi mindannyian értjük ezt” – mondta Ricciardo.

„Lehet jó csomagod, jó autód ahhoz, hogy megcsináld, de minden hétvégén megtenni, amikor kialszanak a lámpák… Mondani könnyebb, mint megtenni. Szóval nagy tisztelet érte.”

„És az ajándék is, amit kapott: Michael egyik sisakját, ami az egyik legkirályabb ajándék, amit valaha láttam a sportban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!