Friss hírek

Ricciardo: Kétórányi adrenalin maradt bennem…

Fotó: Bahrain GP

Kiábrándító versenye volt Bahreinben a Red Bull Forma-1-es csapatának: Daniel Ricciardo és Max Verstappen is már a futam elején kiesett.

Ricciardo műszaki hiba miatt nem ért célba a szezon második versenyén, elmondása szerint pedig kiesése azért nagyon fájdalmas, mert úgy érzi, nagyon versenyképes tudott volna lenni.

„A 8-as kanyar felé menet elszállt minden motorerő, előzetes figyelmeztetés nélkül lekapcsolt minden, nem tehettem semmit” – mondta csalódottan Ricciardo. „Gyanítom, valamilyen elektronikai probléma történt – talán az akkumulátorral kapcsolatos, de még nem tudom pontosan.”

„Nyilvánvaló, hogy a csapatnál mindenki csalódott, mert úgy éreztük, nagyszerű versenyautónk van. A hétvége remekül alakult számunkra, és hiszem, hogy a versenytempónk még jobb volt.”

„Tudom, hogy csak 1 kört tettem meg, de láttam, hogy Kimi [Räikkönen] már csúszkál a hátsó gumikkal. Tényleg úgy éreztem, hogy jó esélyeink lesznek, ami miatt csak még frusztrálóbb az egész. Az a legrosszabb érzés, amikor ilyen hamar kiesik az ember. Főleg, hogy esti futam volt. Egész nap erre a két órára vársz, és aztán két perc után vége.”

„Nagyon feltüzelten várom a vasárnapokat, szóval most kétórányi adrenalin bennem maradt, és fogalmam sincs, mit csináljak vele. Ez a sport összetöri az ember szívét, néha brutális tud lenni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek