A Hungaroringről jelentkezünk! Kövesd velünk a Magyar Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Ricciardo lelkesebb, mint idén bármikor: Ez zseniális volt!

Daniel Ricciardo, a Renault versenyzője rendkívül optimista a Forma-1 70. évfordulós Nagydíjának első két szabadedzését követően, és bízik benne, hogy a mezőny elején harcolhatnak a hétvégén.

Ricciardo a második szabadedzésen a Mercedesek mögött a 3. leggyorsabb időt autózta, habár hátránya több mint 8 tizedmásodperc volt Hamiltonhoz képest. Az ausztrál pilóta a pénteki gyakorlásokat követően nagyon lelkesen nyilatkozott, és elmondta, úgy érzi, most tényleg sikerült előrelépést tennie a csapatnak. 

„Azt hiszem, ez zseniális volt, legalábbis ilyen pályakörülmények között” – kezdte Ricciardo. „Elvégeztünk néhány módosítást az edzés alatt, és tényleg úgy éreztem, hogy nagy előrelépést tettünk az egyik változtatással.”

„Úgy voltam vele, hogy ’oké, ez most egy elég jó versenyautó most’. Szóval igen, úgy gondolom, oda tudunk férni. Meglátjuk. Ha az időmérőn is itt lennénk, akkor az meghaladná a mostani elképzeléseinket, de úgy gondolom, nagyon jó munkát tudunk végezni” – folytatta. 

Szombatra ugyan megváltozhatnak a körülmények, ám Ricciardo bízik benne, hogy jó formájukat megtarthatják a Renault-nál, és sikerült egy erős eredményt produkálniuk az időmérőn. 

„Holnap lesznek a nagy dolgok, a szél 180 fokos fordulatot vesz, és feltámad majd. Más erre azt mondaná, hogy ’és akkor’? De ez megváltoztatja majd az egyensúlyt és az autókat is nagyon. Szóval holnap más lehet a történet, de ma határozottan jó helyen voltunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!