HAMIL7ON
Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team RS20 leaves the pits.
Emilia Romagna Grand Prix, Saturday 31st October 2020. Imola, Italy.

Ricciardo: Már elnézést kértem Verstappentől

Daniel Ricciardo, a Renault versenyzője az Emilia-Romagna Nagydíj időmérő edzését követően elnézést kért Max Verstappentől a bokszutcai incidensük miatt.

Kisebb incidens alakult ki Ricciardo és Verstappen között az Emilia-Romagna Nagydíj szombati időmérő edzésén, amikor a bokszutcából mindketten a pályára akartak hajtani. Verstappen már a fősávban haladt, amikor Ricciardót kiengedték, így a két pilóta majdnem összeütközött. 

A kvalifikációt követően Ricciardo odament Verstappenhez, és azonnal elnézést kért tőle

„Már bocsánatot kértem” – mondta az ausztrál, és hozzátette, volt csapattársa „jól” reagált rá. „Először kicsit ott maradtam, mert azt gondoltam, elmegy, de aztán inkább úgy tűnt, hogy ezzel még inkább feltartom.” 

Ami az időmérőt illeti, Ricciardo nagyon elégedett a megszerzett 5. rajthelyével: 

„Az idén már sokszor jutottam a Q3-ba, de egy ilyen jó kört még nem sikerült összehoznom. Biztos, hogy ez volt az idei legjobb köröm.

„Ez egy kicsit úgy hangozhat, hogy… De nagyot villantottam” – mondta. „Szórakoztató volt. A pálya tényleg nagyon jó. És akkor is ezt mondanám, ha nem alakult volna ilyen jól az időmérő.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!