Friss hírek

Ricciardo: Még nem az enyém a Red Bull ülése

A Toro Rosso istálló versenyzője, Daniel Ricciardo elárulta, még közel sem biztos, hogy 2014-ben ő lesz Sebastian Vettel csapattársa a Red Bull Racingnél.


A Toro Rosso istálló versenyzője, Daniel Ricciardo elárulta, még közel sem biztos, hogy 2014-ben ő lesz Sebastian Vettel csapattársa a Red Bull Racingnél.

A Sport Bild című német lap múlt szombaton tényként közölte, az osztrák istálló eldöntötte, hogy jövőre a 24 esztendős tehetséget ülteti Mark Webber megüresedő helyére.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke azonban csütörtökön, Spában kijelentette, még nem hoztak döntést jövő évi felállásukkal kapcsolatban és mindezt Daniel Ricciardo is megerősítette.

„Nem feltételezek semmit, én továbbra is azt gondolom, hogy ez az ülés bizony gazdára vár még” – mondta az ausztrál versenyző.

„Nyilván nagy az izgalom ezt illetően, de igazából nem tudok többet mondani annál, mint amit Budapesten mondtam. Azt hiszem, megtanultam már, hogy amíg alá nem írunk valamit, le nem pecsételjük, addig semmi sem biztos.”

„Ott van még csapattársam, Jean-Eric [Vergne] is, aki tudomásom szerint szintén nem került még ki a képből, és sok más F1-es versenyző is remek ajánlólevéllel rendelkezik. Amíg a Red Bullnál nem mondanak valamit, addig nem kezdek el ünnepelni.”

Amikor arról faggatták, véleménye szerint eleget tett-e ahhoz, hogy kiérdemelje a Red Bull ülését, Ricciardo így felelt: „Folyamatosan elemzik a helyzetet, és nyilván remek szakembereik vannak, akik figyelemmel kísérik teljesítményünket. Úgy gondolom, jól tudják, hogy a nyers tempó megvan.”

„Voltak nagyon erős eredményeink, de nyilván szerettünk volna sokkal jobban szerepelni vasárnaponként. Azt hiszem, egy kicsit talán több időt adnak maguknak, hogy az, akit végül az autóba ültetnek, megfelelő választás legyen. Éppen ezért nem fogok lazsálni a továbbiakban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!