Friss hírek

Ricciardo nagyon tiszteli az „őszinte és igaz” Vettelt

„Nagyon őszinte és igaz” emberként ismerte meg egykori csapattársát, Sebastian Vettelt a Renault versenyzője, Daniel Ricciardo.

Az ausztrál pilóta 2014-ben lett Vettel csapattársa a Red Bullnál, aki akkor sorozatban négy világbajnoki címet nyert a csapattal.

Abban az évben viszont Ricciardo jobbnak bizonyult a németnél: 3 futamgyőzelmet is szerzett, és Vettel előtt végzett a bajnoki pontversenyben.

Ricciardo minap egy interjúban arról beszélt, kezdettől fogva nagy tisztelője Vettelnek.

„Habár nehéz éve volt akkor, mindig nagyon versenyképes és könyörtelen volt a versenypályán” – mondta Ricciardo.

„A pályán kívül viszont mindig kezet rázott velem, gratulált, és nemcsak remek sportembernek tartottam, hanem mindig nagyon őszintének és igaznak is.”

„A kamerákon kívül is ilyen volt. Nagyon tiszteltem őt kezdettől fogva, de mindketten tiszteltük egymást, és ez nagyon jó volt.”

Vettel magánéletéről nem sokat beszél, és a közösségi oldalakon sincs fent, ami Ricciardo szerint ugyancsak tiszteletreméltó dolog.

„Ő a sportágunk egyik szupersztárja, habár például nincs fent a közösségi oldalakon. Egy kicsit régimódian csinálja a dolgokat, de én ezt is nagyon tisztelem benne. Nem igazán lehet befolyásolni. Megvannak a saját módszerei, és ezekhez ragaszkodik is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!