Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

(L to R): Lewis Hamilton (GBR) Mercedes AMG F1; Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team; Sebastian Vettel (GER) Ferrari, in the FIA Press Conference.
Australian Grand Prix, Thursday 14th March 2019. Albert Park, Melbourne, Australia.
Fotó: Renault

Ricciardo nagyon tiszteli az „őszinte és igaz” Vettelt

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Ricciardo nagyon tiszteli az „őszinte és igaz” Vettelt

„Nagyon őszinte és igaz” emberként ismerte meg egykori csapattársát, Sebastian Vettelt a Renault versenyzője, Daniel Ricciardo.

Az ausztrál pilóta 2014-ben lett Vettel csapattársa a Red Bullnál, aki akkor sorozatban négy világbajnoki címet nyert a csapattal.

Abban az évben viszont Ricciardo jobbnak bizonyult a németnél: 3 futamgyőzelmet is szerzett, és Vettel előtt végzett a bajnoki pontversenyben.

Ricciardo minap egy interjúban arról beszélt, kezdettől fogva nagy tisztelője Vettelnek.

„Habár nehéz éve volt akkor, mindig nagyon versenyképes és könyörtelen volt a versenypályán” – mondta Ricciardo.

„A pályán kívül viszont mindig kezet rázott velem, gratulált, és nemcsak remek sportembernek tartottam, hanem mindig nagyon őszintének és igaznak is.”

„A kamerákon kívül is ilyen volt. Nagyon tiszteltem őt kezdettől fogva, de mindketten tiszteltük egymást, és ez nagyon jó volt.”

Vettel magánéletéről nem sokat beszél, és a közösségi oldalakon sincs fent, ami Ricciardo szerint ugyancsak tiszteletreméltó dolog.

„Ő a sportágunk egyik szupersztárja, habár például nincs fent a közösségi oldalakon. Egy kicsit régimódian csinálja a dolgokat, de én ezt is nagyon tisztelem benne. Nem igazán lehet befolyásolni. Megvannak a saját módszerei, és ezekhez ragaszkodik is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

Lépj be a paddockba! Ez történik Portimaóban!