Friss hírek

Ricciardo: Nem bánom, hogy elhagyom a Renault-t a McLarenért

A Renault versenyzője, Daniel Ricciardo azt mondja, egyáltalán nem bánta meg, hogy aláírt a McLarenhez, noha mostani csapata egyre versenyképesebb, és egyre többször harcolhat a mezőny elején.

Ricciardo 2021-ben a Ferrarihoz távozó Carlos Sainzot váltja a McLarennél, így mindössze két idény után távozik a Renault-tól.

A francia istálló számára nem alakult jól a tavalyi év, és az idei szezon is döcögősen indult, az elmúlt időszakban azonban a Renault autója egyre versenyképesebb.

Ricciardo azt mondja, ennek ellenére nem bánta meg, hogy a McLarenhez szerződött, ugyanakkor örül a Renault fejlődésének.

„Nincs szó semmiféle tiszteletlenségről a Renault felé, de nem, nem bánom a dolgot” – mondta az ausztrál.

„Hogy örülök-e, hogy látom a fejlődést? Abszolút! És ti is jól tudjátok, hogy ha a Renault ott lesz ellenfélként jövőre, és hajtja a McLarent, az mindenkinek jó. Szóval nem, nem bánom a dolgot.”

„És nem is vagyok boldogtalan amiatt, hogy most fejlődünk a Renault-val. Az élen akarok harcolni. És nyilvánvalóan az F1-ben minden verseny fontos. Szóval minden minél előbb kapok erre lehetőséget, annál jobb.”

„Úgyhogy örülök, hogy fejlődünk. És azt érzem, hogy én is a részese vagyok. A csapat pedig nem zár ki semmiből. Dolgozom a szimulátorban is. Szóval nagyon jó együtt dolgozni velük.”

„Tudom, hogy kicsit keserédes a dolog, főleg néhány csapattagnak, hogy nem folytatom velük az idei évet követően, de a legutolsó napig mindent beleadok!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!