Ricciardo nem elégedett az időmérővel - F1VILÁG.HU

Ricciardo nem elégedett az időmérővel

HIRDETÉS

Nem teljesen elégedett az időmérő edzésen megszerzett ötödik helyével a Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo.


Nem teljesen elégedett az időmérő edzésen megszerzett ötödik helyével a Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo.

Az ausztrál versenyző mindössze 1 ezreddel bizonyult lassabbnak saját csapattársánál, Daniil Kvyatnál a Mexikói Nagydíj szombati kvalifikációján, elmondása szerint azonban a Q3-ban sokat küszködött autója tapadásával.

„Nem tudom, hogy ez volt-e ma a lehető legjobb eredmény” – mondta a Ricciardo az időmérőt követően.

„Az edzés elég jól alakult, de az utolsó etapban gondjaim voltak a tapadással. Ami azt illeti, az egész időmérőn nem voltam teljesen elégedett.”

Ricciardo mindazonáltal elismeri, az, hogy a negyedik, illetve ötödik helyet szerezte meg a Red Bull Mexikóban, jó eredménynek mondható.

„Végső soron ez egy jó eredmény a csapat számára – különösen, ha azt nézzük, hogy az időmérő közepén számomra a legjobb tízbe kerülés volt a cél.”

„Vasárnap igyekszünk egy kiállással végigmenni, de nem tudom, hogy működni fog-e. Az ötödik helyről indulok, ami a pálya tisztább oldala, ez pedig pozitívum. De hosszú út vezet az első kanyarig, az első pár méteren pedig jól kell teljesíteni, szóval fontos lesz a rajt.”

A Red Bull másik versenyzője, Daniil Kvyat hozzátette: „Sikerült jó ritmust találnom a pályán, bár az egyenesben való autózás egy örökkévalóságnak tűnik.”

„De a második és harmadik szektorban nagyjából sikerült visszanyernünk azt az időt, amit a végsebesség hiánya miatt az egyenesben elveszítettünk. És sikerült jó rajtpozíciókat megcsípni a holnapi versenyre.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!