Friss hírek

Ricciardo: Nem úgy tekintek az abu dhabi versenyre, mint az utolsóra

Daniel Ricciardo nagyon bízik abban, hogy 2023-ban is közel tud maradni a tűzhöz, noha pontosan tudja, semmi garancia nincs arra, hogy egy év kihagyás után lesz számára visszaút a Forma-1-be.

Ricciardo két szezont töltött el a McLarennél, és bár a tavalyi Olasz Nagydíjon remek győzelmet aratott, a wokingi gárdánál eltöltött időszaka kiábrándítónak nevezhető. A McLaren még nyáron jelentette be, közös megegyezéssel szerződést bontottak, Ricciardónak pedig 2023-ban nem lesz helye a Forma-1-ben.

A hírek szerint a rutinos versenyző volt csapata, a Red Bull tartalékosa lehet a következő idényben – a célja pedig az, hogy 2024-ben újra állandó tagja legyen a mezőnynek.

Hirdetés
 

„Semmi sincs még megerősítve, de történt előrelépés” – ismerte el Ricciardo újságíróknak nyilatkozva. „Remélhetőleg jövőre újra a kellemes megjelenésemet láthatjátok – bizonyos mértékig! Mentálisan nem úgy kezelem ezt a versenyt, hogy ez lesz ez az utolsó, de persze előfordulhat.”

„Tudom, hogy semmire sincs garancia a jövőt illetően, szóval egyszerűen csak pályára gurulok, és élvezem. Nem fognak túlzottan elragadni az érzelmek, arra gondolván, hogy ez lesz az utolsó, de szeretném kiélvezni.”

Ricciardo egyébként a hétvégi versenyen 3 rajthelyes büntetést kap, amiért Brazíliában kiütötte Kevin Magnussent.

„Van egy rajtbüntetésem, és általában jobban megyek, ha büntetésem van, szóval igazából egy 5 rajthelyest kértem, de csak 3-at kaptam!” – mondta nevetve az ausztrál.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ricciardo: Nem úgy tekintek az abu dhabi versenyre, mint az utolsóra
Óriási elismerésben részesült Kevin Magnussen
Hornert nem lepte meg Binotto Ferraritól való távozása
Ricciardo a McLarenről: Volt egy olyan sejtésem, hogy valami készül
Verstappent választották az év autóversenyzőjének
FIA-elnök: A Red Bull fair büntetést kapott, noha a riválisok vért akartak!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!