Ricciardo: Nem zárhatom ki, hogy visszatérek a Red Bullhoz - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Nem zárhatom ki, hogy visszatérek a Red Bullhoz

HIRDETÉS
A Renault Forma-1-es csapatának versenyzője, Daniel Ricciardo elárulta, nem zárja ki annak lehetőségét, hogy egy napon visszatér majd a Red Bull Racinghez.
AUSTIN, TX - OCTOBER 20: Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing waves to the crowd from parc ferme during qualifying for the United States Formula One Grand Prix at Circuit of The Americas on October 20, 2018 in Austin, United States.  (Photo by Will Taylor-Medhurst/Getty Images)

Ricciardo 2018 augusztusában döntött úgy, távozik az energiaital-gyárosoktól, 2019-ben pedig a Renault színeiben áll rajthoz a száguldó cirkuszban.

A hétszeres futamgyőztes 2 évre szóló szerződést írt alá a francia csapattal, az első szezon azonban nem a várakozásoknak megfelelően alakult.

Bár Ricciardo szeretné, ha maradhatna a Renault-nál a következő években is, és világbajnoki címekért harcolhatna, fel fogja venni a telefont, ha egy másik istálló érdeklődik utána.

Az ausztrál a minap a Sky Sports F1 internetes műsorában beszélt arról, a Red Bullhoz való visszatérést sem zárja ki.

„Hogy kizárom-e, hogy visszatérek a Red Bullhoz? Nem, mert mostanra megtanultam, hogy soha ne mondd, hogy soha! Soha nem szabad teljesen kizárni valamit – hacsak nem arról van szó, hogy az ember börtönbe megy, vagy ilyesmi! De az alapszabály az: soha ne mondd, hogy soha!”

Ricciardo hozzátette: „100 százalékig biztos vagyok abban, hogy meg tudom ismételni azt, amit a múltban elértem.”

A rutinos versenyző hozzátette, a koronavírus-járvány miatt a szerződésének meghosszabbításáról szóló egyeztetések sem nagyon zajlanak most.

„Nem sok minden történik. Ezeket az egyeztetéseket általában pár verseny után tartjuk, de momentán nem sok mindent tudunk megvitatni. Sokkal inkább a mostani helyzettel kell megbirkóznunk. Hogy őszinte legyek, minden lassan, de biztosan halad.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!