Friss hírek

Ricciardo: Nem zárhatom ki, hogy visszatérek a Red Bullhoz

A Renault Forma-1-es csapatának versenyzője, Daniel Ricciardo elárulta, nem zárja ki annak lehetőségét, hogy egy napon visszatér majd a Red Bull Racinghez.

Ricciardo 2018 augusztusában döntött úgy, távozik az energiaital-gyárosoktól, 2019-ben pedig a Renault színeiben áll rajthoz a száguldó cirkuszban.

A hétszeres futamgyőztes 2 évre szóló szerződést írt alá a francia csapattal, az első szezon azonban nem a várakozásoknak megfelelően alakult.

Hirdetés
 

Bár Ricciardo szeretné, ha maradhatna a Renault-nál a következő években is, és világbajnoki címekért harcolhatna, fel fogja venni a telefont, ha egy másik istálló érdeklődik utána.

Az ausztrál a minap a Sky Sports F1 internetes műsorában beszélt arról, a Red Bullhoz való visszatérést sem zárja ki.

„Hogy kizárom-e, hogy visszatérek a Red Bullhoz? Nem, mert mostanra megtanultam, hogy soha ne mondd, hogy soha! Soha nem szabad teljesen kizárni valamit – hacsak nem arról van szó, hogy az ember börtönbe megy, vagy ilyesmi! De az alapszabály az: soha ne mondd, hogy soha!”

Ricciardo hozzátette: „100 százalékig biztos vagyok abban, hogy meg tudom ismételni azt, amit a múltban elértem.”

A rutinos versenyző hozzátette, a koronavírus-járvány miatt a szerződésének meghosszabbításáról szóló egyeztetések sem nagyon zajlanak most.

„Nem sok minden történik. Ezeket az egyeztetéseket általában pár verseny után tartjuk, de momentán nem sok mindent tudunk megvitatni. Sokkal inkább a mostani helyzettel kell megbirkóznunk. Hogy őszinte legyek, minden lassan, de biztosan halad.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!