Ricciardo: Ocon nem csinálhatja azt, amit Perezzel - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Ocon nem csinálhatja azt, amit Perezzel

HIRDETÉS
Esteban Ocon egy év kihagyás után tér vissza a Forma-1-be a Renault csapatához, így Daniel Ricciardo mellett versenyezhet a 2020-as F1-es szezonban.
Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team with team mate Esteban Ocon (FRA) Renault F1 Team.
Renault F1 Team Season Opener, Wednesday 12th February 2020. L’Atelier Renault, Paris, France.

Ocon izgatottan várja a szezon kezdetét, és Ricciardo tudja, csapattársa „éhes a győzelemre”, és arra, hogy őt is maga mögé utasítsa – az ausztrál szerint azonban nem ennek kell lennie a fő szempontnak idén. 

„Ő [Ricciardo] egy olyan srác, aki futamokat nyert, pole pozíciói voltak, szóval számomra ez egy jó lehetőség, hogy megnézzem, mennyi van bennem” – nyilatkozta Ocon. 

Ricciardo a Melbourne’s Age című lapnak azonban elmondta, bízik benne, hogy a rivalizálás egészséges szinten marad köztük, ugyanis Oconnak korábban Sergio Perezzel és Max Verstappennel is voltak erős vitái

„Voltak problémái Perezzel és Maxszal is” – mondta. „Nekünk – neki és nekem – viszont meg kell értenünk, hogy még nem győzelmekért harcolunk, szóval nem úgy kell végeznünk a munkánkat, hogy leszedjük egymás fejét.”

„Okosnak kell lennünk és segítenünk kell egymásnak, a csapatot pedig előre kell mozdítanunk. Nekem nincs szándékomban mást tenni” – folytatta Ricciardo, majd hozzátette, tudja, hogy Ocon célja, hogy legyőzze őt, ám ez nála sincs másképp.

„Ezt a dolgot már megízleltem akkor, amikor Max megérkezett újként, én pedig voltam az „alapember”, szóval ez nem új helyzet számomra.”

„Tudom, hogy ha elkezd legyűrni, akkor arról fognak beszélni, de én nem nagyon figyelek erre. Amíg nem győz le, megvan a lehetőségem arra, hogy én győzzem le őt – szóval mindent megteszek majd azért, hogy én legyek előrébb.”  

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!