Ricciardo reméli, a düh idén is jó jel lehet

Daniel Ricciardo rendkívül csalódottan nyilatkozott az időmérő edzést követően, miután csak a 9. pozíciót szerezte meg.


Daniel Ricciardo rendkívül csalódottan nyilatkozott az időmérő edzést követően, miután csak a 9. pozíciót szerezte meg.

Ricciardo elmondta, legfőképp a gumikkal akadtak gondjaik, mivel az időmérő első két etapjában felvezető kört teljesített gyorsköre előtt, azonban az abroncsok már nem voltak ekkor megfelelőek. Így a Q3-ban úgy döntöttek, a kivezető kört követően rögtön megkezdi a gyorskörét, azonban ekkor a gumik még nem melegedtek fel a kellő mértékben.

„A hétvége eddigi része kemény volt, sokat küszködtünk. Próbálkoztunk a gumikkal, de sajnos nem találtunk megfelelő megoldást, ami frusztráló.”

„Nem lehetünk elégedettek, nem úgy tűnik, hogy jelenleg előrefelé haladunk, ez eléggé kiábrándító. Mindent megteszünk, amit tudunk, a csapat keményen dolgozik, és továbbra is küzdünk.”

A 2014-es Kanadai Nagydíjon Ricciardo számára hasonlóképp csalódást keltő volt az időmérő, mivel csak a hatodik helyet tudta megszerezni, azonban a futamon végül a dobogó legfelső fokára állhatott fel. Az ausztrál próbál pozitívan gondolkodni, így bízik benne, hogy a jelenlegi frusztrációja is valami jó dolgot sejtet a futamra nézve.

„Dühös vagyok. Tavaly is mérges voltam az időmérő után, de akkor magam miatt – most a körülmények frusztrálóak. Talán jó jel, hogy most is dühös vagyok.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!