Friss hírek

Ricciardo reméli, idén több szerencséje lesz Melbourne-ben

Fotó: Red Bull Racing

2017-ben nem volt szerencséje hazai versenyén, az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon Daniel Ricciardónak, a Red Bull versenyzője ezért azt reméli, idén sikerül jobb formában kezdeni a szezont.

Ricciardót tavaly műszaki gondok hátráltatták a melbourne-i versenyen, a szombati időmérőn pedig ő maga hibázott, így nem tudta jó eredménnyel megörvendeztetni rajongóit.

Az ausztrál versenyző bízik abban, idén jó eredményekért harcolhatnak majd a szezon első versenyén.

„A 2017-es melbourne-i hétvége a hibáimról és a balszerencséről szólt: összetörtem az autót az időmérőn, és aztán a versenyen műszaki gondunk támadt. Mindannyian felemelt kézzel ismertül el a hibánkat tavaly, szóval 2018-ban ideje lesz megkapnunk azt Melbourne-ben, amit megérdemlünk – vagy inkább, amiért megyünk, az jobban hangzik!” – mondta Ricciardo.

„Az RB14-es versenyautó nagyban különbözik a tavalyi, RB13-as modelltől – beülni sokkal nehezebb például! Egy kicsit változtak az aerodinamikai szabályok is – a leglelkesebb rajongók rögtön kiszúrják a különbségeket: az egyik legfőbb változás, hogy eltűnt a cápauszony, és felkerült az autóra a ’Halo’.”

„Alig várom már, hogy elkezdődjön a szezon, izgatottan várom, hogy pályára guruljunk – ezek az autók pokolian gyorsak, jó lesz végre az összeset a pályán látni!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!