Friss hírek

Ricciardo remélte, hogy elveszik Verstappen körét

Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team with the media.
Singapore Grand Prix, Thursday 19th September 2019. Marina Bay Street Circuit, Singapore.
Daniel Ricciardo, a Renault versenyzője bosszús volt a Mexikói Nagydíj időmérőjét követően, miután csak a 13. rajtpozíciót szerezte meg.

A Renault számára nem telik jól a Mexikói Nagydíj hete: szerdán megszületett a döntés, hogy utólag kizárták őket a Japán Nagydíjról, szombaton pedig a mexikói 3. szabadedzésen nem tudtak részt venni a hűtőrendszer szennyezettsége miatt. 

Az időmérő sem alakult ideálisan számukra, a Q2-ben mindkét pilóta kiesett: Nico Hülkenberg a 12., Ricciardo pedig a 13. pozícióban zárt.

„Frusztráló, hogy nem végeztem jobb helyen, de ma nem ment” – mondta Ricciardo. 

„Először is, a csapat remek munkát végzett, hogy egy nehéz helyzetből kilábaljunk. Nem volt könnyű a pályán, de a Q1 jól sikerült, elég simán ment, de a Q2 káoszos volt. Vasárnap megpróbálunk visszavágni, biztos vagyok benne, hogy fel leszek pörögve.

Ricciardo a kvalifikációt követően bosszúsan nézte végig a paddockban, ahogy Max Verstappen 1 ezredmásodperccel megdöntötte az általa tartott pályacsúcsot. Az ausztrál viccesen megjegyezte, reméli, hogy elveszik a holland körét, az legalább kicsit felvidítaná a kiábrándító időmérő után. 

Verstappent megbüntették, azonban az FIA közleményében csak a 3 rajthelyes hátrasorolás szerepel, az nem, hogy köridejét elvették

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek