Ricciardo sajnálja Hornert azért, amin keresztül kell mennie - F1VILÁG.HU

Ricciardo sajnálja Hornert azért, amin keresztül kell mennie

HIRDETÉS
Az RB Forma-1-es csapatának versenyzője, Daniel Ricciardo elárulta, sajnálja Christian Hornert azért, amin mostanság keresztül kell mennie.
NORTHAMPTON, ENGLAND - JULY 11:  Daniel Ricciardo of Australia and Oracle Red Bull Racing speaks with Red Bull Racing Team Principal Christian Horner as he prepares to drive during Formula 1 testing at Silverstone Circuit on July 11, 2023 in Northampton, England. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Az 50 esztendős brit szakember ellen még néhány hete indított belső vizsgálatot a Red Bull GmbH, mely mostanra le is zárult — annak megállapításait azonban egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, mint ahogy Horner jövőjéről sincsenek információk. A Visa Cash App RB csapatának versenyzője, Daniel Ricciardo azt mondja, ő a maga részéről természetesen igyekezett a megfelelő felkészülésre fókuszálni, azt azonban elárulta, sajnálja Hornert azért, amin keresztül kell mennie.

„A teszt előtt nyilván tisztában voltunk a történésekkel. Hogy a pályán elvonta-e a figyelmünket? Nem. Tudván, hogy nagyon kevés idő áll rendelkezésünkre, nagyon fontos volt, hogy magamra, a csapatomra, a vezetésemre fókuszáljak — és megpróbáljak olyan erősen kezdeni, amennyire csak lehet” — mondta az ausztrál. „Hogy sajnálom-e őt azért, amin keresztül megy? Igen, régóta ismerem már Christiant.”

„Mindig nagyszerűen bánt velem. Szóval remélem, hogy fair végkimenetele lesz a dolognak, remélhetőleg már az első versenyhétvége előtt, hogy neki, illetve a csapatban senki másnak se vonja el a figyelmét.”

„De ami minket illeti, tényleg magunkra kellett fókuszálnunk, meg kellett birkóznunk a feladattal.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ricciardo sajnálja Hornert azért, amin keresztül kell mennie
Ekkor rajtol a Forma-1-es Kínai Nagydíj
Fogadj és nyerj! Tedd meg a téteket az F1-es Kínai Nagydíjra! (x)
Norris: Nem lesz esélyünk a dobogóra Kínában
Alonso ismét erőn felül teljesített, nehéz versenyre számít
Az FIA elutasította az Aston Martin óvását

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!