Orosz Nagydíj

Ricciardo: Sokat tanulhatok Verstappentől

A Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo elárulta, már abból sokat tanult idén, hogy figyelte csapattársát, az ifjú Max Verstappent. Az ausztrál elárulta, Verstappen olyan kiváló mérce, mint Vettel volt anno.A Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo elárulta, már abból sokat tanult idén, hogy figyelte csapattársát, az ifjú Max Verstappent.

Az ausztrál a Spanyol Nagydíjon kapta maga mellé csapattársnak Verstappent, korábban pedig elárulta, nagyon össze kellett szednie magát, a holland ugyanis komoly ellenfélnek bizonyul csapaton belül.

Ricciardo a minap arról beszélt, rengeteget tud tanulni a 18 esztendős tehetségtől.

„Max és Seb [Vettel] különböző pontjain jártak pályafutásuknak, amikor én a csapattársuk lettem, de mindkettejüktől tanulhattam” – mondta a Red Bull versenyzője.

„Seb tapasztalatát, illetve azt, ahogy dolgozott a csapattal, nagyon érdekes volt nézni. Max pedig fiatalos lendületet hozott a csapathoz, rengeteg tüzet és energiát. És néhány új vezetési technikát, amit talán a fiatalabbak csinálnak. Szóval érdekes tanulni mindkettejüktől.”

„És ez szuper. Én annyi csapattársat akarok magamnak, amennyit csak lehet, hiszen minél többet tanulhatsz tőlük, annál jobb versenyzővé vált.”

Ricciardo kifejtette, Verstappen ugyanolyan jó mérce, mint Vettel volt 2014-ben.

„Max rengeteg figyelmet kap, ő a legfiatalabb F1-es versenyző és győztes. Szóval sokat kérdeznek róla, de ez nem akadály. Tudom, hogy nagyon tehetséges – ha el tudom kapni őt, az olyan lesz egy kicsit, mint Seb esetében. Nagyon nagyra értékelt versenyzők, ha tehát jól tudok dolgozni ellenük, az sokat segít.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS