Ricciardo: Sokat tanulhatok Verstappentől - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Sokat tanulhatok Verstappentől

HIRDETÉS

A Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo elárulta, már abból sokat tanult idén, hogy figyelte csapattársát, az ifjú Max Verstappent. Az ausztrál elárulta, Verstappen olyan kiváló mérce, mint Vettel volt anno.



A Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo elárulta, már abból sokat tanult idén, hogy figyelte csapattársát, az ifjú Max Verstappent.

Az ausztrál a Spanyol Nagydíjon kapta maga mellé csapattársnak Verstappent, korábban pedig elárulta, nagyon össze kellett szednie magát, a holland ugyanis komoly ellenfélnek bizonyul csapaton belül.

Ricciardo a minap arról beszélt, rengeteget tud tanulni a 18 esztendős tehetségtől.

„Max és Seb [Vettel] különböző pontjain jártak pályafutásuknak, amikor én a csapattársuk lettem, de mindkettejüktől tanulhattam” – mondta a Red Bull versenyzője.

„Seb tapasztalatát, illetve azt, ahogy dolgozott a csapattal, nagyon érdekes volt nézni. Max pedig fiatalos lendületet hozott a csapathoz, rengeteg tüzet és energiát. És néhány új vezetési technikát, amit talán a fiatalabbak csinálnak. Szóval érdekes tanulni mindkettejüktől.”

„És ez szuper. Én annyi csapattársat akarok magamnak, amennyit csak lehet, hiszen minél többet tanulhatsz tőlük, annál jobb versenyzővé vált.”

Ricciardo kifejtette, Verstappen ugyanolyan jó mérce, mint Vettel volt 2014-ben.

„Max rengeteg figyelmet kap, ő a legfiatalabb F1-es versenyző és győztes. Szóval sokat kérdeznek róla, de ez nem akadály. Tudom, hogy nagyon tehetséges – ha el tudom kapni őt, az olyan lesz egy kicsit, mint Seb esetében. Nagyon nagyra értékelt versenyzők, ha tehát jól tudok dolgozni ellenük, az sokat segít.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!