Friss hírek

Ricciardo szerint az „idióta” F1-esek túl sok balesetet mutogatnak

Meglehetősen kritikus hangvételt ütött meg Daniel Ricciardo azzal kapcsolatban, hogy a Forma-1 közösségi oldalain túlságosan nagy hangsúlyt fektetnek a balesetek bemutatására.

Az ausztrál versenyző már a tavalyi Bahreini Nagydíjon is kifakadt, amikor Romain Grosjean balesetét számos kameraszögből megmutatták az élő közvetítésben, szerinte ugyanis nincs szükség az ilyesmire.

Ricciardo azt mondja, a Forma-1 közösségi oldalain is túl nagy hangsúlyt fektetnek a balesetekre, és szerinte nem helyénvaló ezzel eladni a száguldó cirkuszt.

Hirdetés
 

„Tavaly azt hiszem az F1 felrakott egy videót a közösségi oldalaira, mint az ’év 10 legjobb pillanata’, vagy ilyesmi, és ebből a 10-ből 8 baleset volt” – mondta az ausztrál a Square Millének adott interjújában.

„Azt gondoltam magamban, ti srácok kib*szott idióták vagytok. Egy 12 éves gyerek talán ilyen tartalmakat akar látni, és ez cool, mert nem ismernek jobbat, de mi nem vagyunk kölykök. Csináljátok jobban, srácok! Ennél jobban!”

Ricciardónak az sem tetszett, ahogy a Netflix által gyártott „Hajsza a túlélésért” című sorozat második évadában a Carlos Sainzccal való kapcsolatát mutatták be, akinek a helyét idén átvette a McLarennél.

„A második évadban voltak epizódok vagy részek, ahol azt éreztem, erőltetik egy kicsit. Próbáltak egy kis rivalizálást kreálni köztem és Sainz között, ami nem is volt.”

„Ő semmivel sem nagyobb rivális, mint bárki más. Semmiféle ellenszenv nem volt vele szemben, de szerintem a Netflix kreálni akart valamit, szóval sok kérdést kaptam Carlosról.”

„Talán senki sem vette észre, de számomra Carlos teljesen rendben van. Talán vannak srácok, akiket nem kedvelek annyira, ellentétben Carlosszal… Oké, hogy úgy öltözik, mint egy 60 éves, de amúgy rendben van.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!