Ricciardo szerint dominálhat a Red Bull Szingapúrban - F1VILÁG.HU

Ricciardo szerint dominálhat a Red Bull Szingapúrban

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

A Red Bull ausztrál versenyzője, Daniel Ricciardo úgy érzi, reális esélyük van arra, hogy domináljanak a hétvégi Szingapúri Nagydíjon.

Ricciardo mindkét pénteki szabadedzésen a leggyorsabb volt, a másodikon ráadásul bő fél másodperccel bizonyult jobbnak csapattársánál, Max Verstappennél.

A Red Bull versenyzője azt mondja, egyáltalán nem lepte meg a kiváló forma, és arra számít, a folytatásban is ennyire gyorsak lesznek.

„Hogy őszinte legyek, számítottam rá” – mondta Ricciardo a második szabadedzés után. „Tudtam, hogy jó autónk lesz itt. Úgy érzem, jól felkészültem, szóval nem lepett meg a mai teljesítményünk. Fontos persze, hogy ezt megtartsuk holnap is, de nagyon bízom abban, hogy oda tudjuk tenni magunkat egész hétvégén.”

„Egy domináns hétvége az, amit szeretnék. Tudom, hogy nagy kihívás vár ránk szombaton, hiszen a Ferrari és a Mercedes erősebb lesz, de bízom abban, hogy elöl tudunk maradni.”

Ricciardo az első edzésen mindössze 1 tizeddel volt gyorsabb a ferraris Sebastian Vettelnél – az ausztrál ezzel kapcsolatban azt mondta, a második szabadedzésen már sokkal jobban alakultak a dolgok az ő részéről.

„Bár a leggyorsabbak voltunk az első edzésen, többet vártam. Szóval a második tréning sokkal jobban tetszett. Fejlődtünk az első edzéshez képest. Bár a leggyorsabb voltam, tudtam, hogy javíthatunk a beállításokon. Megtettünk egy lépést, és szerintem még egy másfelet tudunk lépni előre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!