Friss hírek

Ricciardo szóhoz sem jutott az Abu Dhabiban történtek után

Szóhoz sem jutott a vasárnapi Abu Dhabi Nagydíjon történtek után a McLaren rutinos versenyzője, Daniel Ricciardo.

Az ausztrál versenyző nem tudott pontot szerezni, hiszen csak a 12. helyen zárta a szezonzáró futamot, a verseny utolsó pillanatairól azonban természetesen az ő véleményét is megkérdezték.

Mint ismert, az Abu Dhabi Nagydíjat Max Verstappen nyerte meg, aki az utolsó körben előzte meg a címvédő Lewis Hamiltont. A verseny a vitás versenyigazgatói döntésekről is emlékezetes marad.

Hirdetés
 

„A 12. helyen értünk célba. Nyilván nem volt elég kör, és mivel a többi autót elengedték a biztonsági autó mellett, a bokszkiállásom sem segített” – mondta a McLaren versenyzője, majd hozzátette: „Ötletem sincs, miért engedték el a többi autót.”

Ricciardo az abu dhabi paddockban kifejtette, nagyon vitás döntést hozott meg Michael Masi versenyigazgató.

„Örülök, hogy nem veszek részt ebben, bármi is történt. Elég elb*szottnak tűnt. Össze voltam zavarodva a végén, mert megkaptam az üzenetet, hogy nem lesznek előzések. Szóval az járt a fejemben, ’rendben van ez így, és talán fair is, mert Lewisnak akkora előnye volt, Max pedig új gumikon van, és így néhány autón át kellene rágnia magát, ha újraindítják a versenyt’.”

„Aztán láttam, hogy néhány autó előzni kezd, úgyhogy rákérdeztem, ’mit csináljak? Előzzek?’. És azt hiszem Tom [Stallard – a versenymérnöke] mondta, hogy ’nem, ott kell maradnod’.”

„Őszintén szólva nem jutok szóhoz. Tényleg nem tudom, mit mondjak erre. Látnom kell, hogyan alakult ki ez az egész.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!