Ricciardo: Szoros lesz a Ferrarival és a Mercedesszel - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Szoros lesz a Ferrarival és a Mercedesszel

HIRDETÉS
Fotó: Singapore GP Media

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője nagyon élvezte a Szingapúri Nagydíj első napját, és úgy érzi, versenyben lehetnek a Ferrarival és a Mercedesszel.

A Red Bull Ricciardo vezetésével megnyerte az első szabadedzést, majd a másodikon az ausztrál a 4. pozícióban zárt, 6 tizedmásodperccel lemaradva a Ferraritól és a Mercedestől.

Ricciardo elmondta, amikor melegebb volt a levegő hőmérséklete, jobban viselkedett az autójuk, a délutáni edzésre azonban nem tudták eltalálni a megfelelő beállításokat, így ez még kihívást jelent majd számukra a hétvége további részére.

„Ez szoros lesz az élcsapatok között, mindhárman gyorsak leszünk itt” – mondta a Red Bull-pilóta.

„A délelőtti edzés jobb volt számunkra, a magasabb hőmérsékleten meglepetésre kicsit kényelmesebben mozogtunk. Amikor estére lehűlt, akkor úgy éreztük, hogy nem nagyon tudunk optimalizálni semmit.

„Ma ki kell elemeznünk a dolgokat, és biztos vagyok benne, hogy holnapra összeáll majd minden. Örülök, hogy a lágy abroncsot hoztuk, aki egy kicsivel keményebb, mint az ultra- és a hiperlágy gumi, ez pedig több opciót tartogat a versenyre.”

Mentálisan és fizikálisan is ez a legnehezebb pálya, de imádom, jó kihívást jelent. Sokat izzadok, de megéri!”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!