Ricciardo: Természetesen fáj, mint mindig - F1VILÁG.HU

Ricciardo: Természetesen fáj, mint mindig

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Balszerencsésen végződött Daniel Ricciardo hétvégéje, miután az ausztrál a mezőny végéről rajtolva hiába kezdett felzárkózni, motorhiba miatt kiállni kényszerült.

Ricciardo lelkesen állt a hétvégéhez annak ellenére, hogy a mezőny végéről kellett indulnia, miután motorkomponenseket cseréltek autójában. A Red Bull versenyzője alig várta, hogy izgalmas csatákat vívjon, miközben keresztülvág a mezőnyön – ezt végül csak egy darabig élvezhette.

Az ausztrál pilótánál motorprobléma merült fel a 29. körben – csapatrádión jelezte, hogy baj van, ezt követően arra kérték őt, hogy parkolja le autóját a pálya szélén.

„Természetesen fáj, mint mindig” – mondta Ricciardo.

„Az első 10-15 kör nagyon nehéz volt a közepes gumikkal, a verseny elején nagyon türelmesnek kellett lennem, egyik ember után a másikat előztem. Amikor szabaddá vált előttem az út, akkor jó időt tudtam autózni” – mesélt versenyéről a Red Bull-pilóta.

„Ekkor versenyképesnek tűntünk, de nem volt esélyünk arra, hogy megmutassuk, mire vagyunk képesek.”

„A közepes gumikkal sokáig kint tudtam volna maradni, és ezzel a stratégiával a verseny végén előrébb kerülhettünk volna. De a 29. körben hallottam egy hangot, majd amikor 6-os kanyarból ki akartam gyorsítani, nem volt erő és úgy tűnt, a motor megadta magát.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!