Ricciardo: Tovább küzdünk a konstruktőri 4. helyért

Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team RS19. Russian Grand Prix, Friday 27th September 2019. Sochi Autodrom, Sochi, Russia.
Fotó: Renault
Daniel Ricciardo azt mondja, a 2019-es szezon hátralévő versenyen mindent megtesznek azért, hogy harcba szálljanak a konstruktőri 4. helyért a McLaren ellen – habár tudja, nem lesz könnyű dolguk.

A Renault kiábrándítóan szerepelt az elmúlt két versenyen, Daniel Ricciardónak sem Szingapúrban, sem Oroszországban nem jött össze a pontszerzés.

A rutinos versenyző éppen ezért azt reméli, hétvégén, Japánban feledtetni tudja majd az elmúlt időszak kudarcait.

„Kiábrándító az, hogy az elmúlt két versenyhétvégéről pont nélkül távoztam, és talán nem is ezt érdemeltük. Gyorsnak tűntünk, és sokkal többet el kellett volna érnünk ennél” – mondta az ausztrál versenyző, aki abban bízik, még harcban lehetnek a konstruktőri 4. helyért.

A Renault hátránya a tabellán 33 pont a McLarennel szemben.

„Minden, amit tehetünk, hogy most a japán hétvégére fókuszálunk, és megbizonyosodunk abban, hogy jó munkát végzünk ott. Fontos, hogy olyan eredményt érjünk el, mellyel továbbra is harcban lehetünk a 4. helyért. Tudjuk, hogy kemény lesz, de nem adjuk fel.”

„A szuzukai az egyik legjobb pálya, mivel mindenből van egy kicsi, és ezt mi imádjuk. Nincs még egy olyan hely, mint Japán. Az egész kultúra nagyon király, egyedülálló és érdekes. Az ételek lenyűgözőek, az emberek teljesen őrültek – persze jó értelemben.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!