Ricciardo új kasztnit kap Silverstone-ban

Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team RS19. British Grand Prix, Friday 12th July 2019. Silverstone, England.
Fotó: Renault
Új kasztnit kap Silverstone-ban a Renault Forma-1-es csapatának versenyzője, Daniel Ricciardo.

Az ausztrál pilóta számára nem ment simán a Brit Nagydíj pénteki edzésnapja, a második gyakorláson motorhiba miatt egyszer a pályán is megállt. Ami viszont még ennél is nagyobb probléma volt számára, hogy a csapat felfedezett egy kisebb törést versenyautóján, melyet az okozott, hogy túl agresszíven hajtott át a silverstone-i pálya egyik kerékvetőjén.

A Renault szerelőinek estéje igencsak hosszúra nyúlt pénteken, emiatt ugyanis ki kellett cserélniük Ricciardo kasztniját.

Ricciardo új motort is kap, rajtbüntetéstől azonban nem kell tartania, mivel egy korábban használt, B-specifikációjú motort szerel versenygépébe a Renault.

„Daniel sajnos egy motorhiba miatt megállt a pályán. Az autójában egy A-specifikációjú motor volt, most újra megkapja a B-specifikációt, ahogy terveztük” – mondta Nick Chester technikai igazgató.

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS