Friss hírek

Ricciardo: Versenyben leszünk vasárnap!

A Renault ausztrál versenyzője, Daniel Ricciardo azt mondja, azt pontosan tudta, hogy a pole pozícióért nem harcolhat a Forma-1-es Orosz Nagydíj időmérő edzésén, ám abban azért bízott, hogy a 3. hely összejöhet Szocsiban. Végül az 5. helyet csípte el szombaton.

Ricciardo viszont így sem csalódott, elmondása szerint ugyanis jó versenyt futhatnak, és támadhatják majd az előlük rajtolókat.

„Összességében elégedett vagyok az 5. rajtpozícióval. Tudtam, hogy a pole-ért nem leszünk versenyben, de a Q2-ben futott köröm után úgy éreztem, a 3. vagy 4. hely elérhető lesz” – mondta Ricciardo.

„Az a Q2-es kör tökéletes volt, szóval tudtam, hogy nehéz lesz javítani rajta. A Q3-ban egy kicsit jobban küszködtem, és talán javíthattam volna az időn, de elégedett vagyok azzal, ahol végeztem.”

„Ezen a pályán általában nem voltam túl erős, szóval pozitívum az, hogy egész hétvégén gyors voltam. Határozottan versenyben lehetünk holnap, szóval jó móka lesz!”

A Renault másik versenyzője, Esteban Ocon a 7. helyről vág majd neki a szezon tizedik futamának.

„Szerintem tisztességes eredményt értünk ma el” – mondta elégedetten a francia tehetség.

„Nagyszerű tempót mutattunk ezen a hétvégén, az autó igazán jól teljesít. Ami engem illet, elégedett vagyok az eredménnyel, az autó mindhárom időmérős szakaszban remek volt.”

„Összességében harcban leszünk holnap, ez pedig nagy pozitívum! Nagyszerű, hogy ezekről a helyekről rajtolhatunk, és figyelhetünk az előttünk lévőkre. Harcban leszünk majd, úgyhogy érdekes nap vár ránk. Szerintem bármi lehetséges, és jó formában leszünk a futamon.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!