Ricciardo visszanyerte 1000 euróját a Red Bull főnökétől - F1VILÁG.HU

Ricciardo visszanyerte 1000 euróját a Red Bull főnökétől

HIRDETÉS
Visszanyerte korábban elveszített 1000 euróját Dr. Helmut Markótól a Renault versenyzője, Daniel Ricciardo. Az ausztrál Bakuban beszélt arról, két alkalommal is fogadást kötött volt főnökével.
MONZA, ITALY - SEPTEMBER 01:  Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing talks with Red Bull Racing Team Consultant Dr Helmut Marko in the garage during qualifying for the Formula One Grand Prix of Italy at Autodromo di Monza on September 1, 2018 in Monza, Italy.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Először még tavaly, amikor a versenyzői piac alakulása még folyamatban volt, nem lehetett például tudni azt sem, hogy Ricciardo 2019-ben már nem a Red Bull, hanem a Renault csapatát erősíti.

A fogadás mégsem erről, hanem Valtteri Bottasról szól: Ricciardo 1000 eurót tett arra, hogy a finn távozik a Mercedestől, Helmut Marko, a Red Bull motorsport-tanácsadója viszont biztos volt abban, marad a német istállónál.

„1000 eurót nyert” – mondta Ricciardo a Motorsport.com című lapnak. „Ő mindig többen akar fogadni – de amikor többet feltenni, akkor már rég tudja a választ!”

„Nem vagyok egy kockáztató figura, nem is szoktam fogadni, pláne nem kaszinókba járni. Az 1000 euró sem véletlen, egyfajta nyomás Helmut részéről.”

Fotó: Renault

Ricciardo mindenesetre elárulta, egy későbbi fogadás alkalmával visszanyerte a pénzt Markótól.

„Ami azt illeti, fogadtunk még egyszer, azt hiszem, Melbourne-ben, és visszanyertem a pénzt. Szóval kvittek vagyunk. Az időmérőről volt szó, azt gondolta, hogy a top 3-ban végeznek az időmérőn, én viszont azt mondtam, hogy nem így lesz. Végül nem is kerültek a legjobb 3 közé, szóval visszakaptam a pénzem.”

„De nem akarok többé fogadni vele. Az viszont rendben van, hogy ilyen a kapcsolatunk – egészen szórakoztató!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!