Friss hírek

Ricciardo visszatérne, majd újra győzelmekért harcolna 2024-ben

2023-ban ugyan nem lesz ott a Forma-1-es mezőnyben, egy évvel később azonban szeretne visszatérni, és a győzelmekért harcolni Daniel Ricciardo.

A rutinos ausztrál a szezont követően távozni kényszerül a McLarentől, és mivel nincs elérhető versenyképes ülés a következő idényre, a 2023-as évet a kispadon ülve tölti majd. Ricciardo feltehetően tartalékos lesz valamely csapatnál – hetekkel ezelőtt arról szóltak a pletykák, hogy a Mercedesnél kaphat állást. A nyolcszoros futamgyőztesnek viszont határozott tervei vannak: 2024-ben újra tagja akar lenni az F1-es mezőnynek, sőt, ismét győzelmekért szeretne majd harcolni.

„Látni fognak itt engem. Egy kicsit másképp néz majd ki számomra a történet, de nagyon is van egy kész tervem. Szóval nem arról van szó, hogy kicsekkolok, és azt mondom, ’majd találkozunk’, közel sem erről van szó” – mondta az ausztrál versenyző Austinban.

Hirdetés
 

„Csupán összeállítok egy tervet, hogy visszatérjek a mezőny elejére, és versenyeket nyerjek, meg olyan dolgokat vigyek véghez, amikről tudom, hogy képes vagyok rájuk.”

A hétvégi Amerikai Nagydíjjal kapcsolatban Ricciardo kifejtette: „Japánban is meglehetősen erős hétvégét teljesítettünk. Papíron nem tűnt annak, de sok jó dolgot tudtunk találni. Izgatottan várom a hátralévő négy versenyt, és emiatt a pálya miatt is izgatott vagyok. Mindig megtalálom itt az extra két tizedet csak azért, mert Texasban vagyunk! Szóval meglátjuk! De elégedett, izgatott, feltüzelt és motivált vagyok!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Ricciardo visszatérne, majd újra győzelmekért harcolna 2024-ben
Ricciardo a McLarenről: Volt egy olyan sejtésem, hogy valami készül
Verstappent választották az év autóversenyzőjének
FIA-elnök: A Red Bull fair büntetést kapott, noha a riválisok vért akartak!
Verstappen elárulta, melyik volt a leggyengébb hétvégéje idén
Wolff: Senki más nem fog nyolc világbajnoki címet szerezni

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!