Ricciardo zűrzavaros idénynyitóra számít

(L to R): Esteban Ocon (FRA) Renault F1 Team with Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team - livery reveal. Australian Grand Prix, Wednesday 11th March 2020. Albert Park, Melbourne, Australia.
Fotó: Renault
Zűrzavaros szezonkezdetet jósol a Renault versenyzője, Daniel Ricciardo amiatt, hogy a Forma-1-es versenyzők várhatóan négyhónapnyi kihagyás után ülnek majd versenyautóba július elején.

A száguldó cirkusz 2020-as idénye a koronavírus-járvány miatt hónapokat csúszik, a tervek szerint pedig a bajnokság július elején veszi kezdetét Ausztriában.

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nemrég egy interjúban már utalt rá, az első verseny incidensekkel teli lehet, a versenyzők ugyanis kissé „berozsdásodtak” az elmúlt hónapokban.

Hasonlóképp vélekedik Daniel Ricciardo is, aki szerint bővelkedhet majd túlontúl bátor manőverekben az idénynyitó.

„Lesz egyfajta káosz – remélhetőleg kontrollált formában!” – mondta az ausztrál versenyző a BBC Radio Five Live-nak.

„Nem azt mondom, hogy autók lesznek majd mindenütt, de sok lesz a rozsda, és ott lesz még a az érzelmek, az izgalom és a lelkesedés kombinációja.”

„Mindenki készen fog állni. Lesznek, akiket túlfűt majd az adrenalin, és lesznek olyanok is, akiket nem. Szóval lesz pár bátor manőver, és néhány elszámolt előzés. Látni fogunk mindenből egy kicsit, ebben biztos vagyok.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS