Ricciardónak egyelőre egy célja van 2018-ban - F1VILÁG.HU

Ricciardónak egyelőre egy célja van 2018-ban

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője nem dobogós helyezésekben és pole pozíciókban mérhető célokat állított ki maga elé – az ausztrál egészen másban gondolkodik.

A Red Bull a tavalyi év során nagy fejlődésen ment keresztül, folyamatosan az élbolyban harcolt a Mercedesszel és a Ferrarival – idén szeretnék, ha ez a tendencia tovább folytatódna.

„Nem izguljuk túl a dolgot” – nyilatkozta Ricciardo. „Tudjuk, hogy még dolgoznunk kell, ha ez akarjuk érni, amit szeretnénk. Idén támadni akarunk.”

A kérdésre, ez az igyekezet elvezetheti-e őket oda, hogy legyőzik a Mercedest vagy a Ferrarit, Ricciardo így felelt: „Hiszek benne.”

„A szabályok nem nagyon változnak, és sokat javítottunk az autón tavaly” – folytatta. „Elvileg ezt képesek leszünk áthozni az idei évre és ezáltal folyamatosan fejlődhetünk. Sokkal gyakrabban tudunk majd küzdeni. Az idő majd választ ad, de én magabiztos vagyok.

A Red Bull versenyzője egyelőre nem számszerűsítené, hogy milyen eredményeket szeretne elérni idén, azonban bíznak benne, hogy előrelépéseket tehetnek a 2017-es szezonhoz képest.

„Vannak céljaim, amelyeket el akarok érni, de nem feltétlen mondom azt, hogy a harmadik versenyre már kétszer a dobogón szeretnék állni és egy pole-t is el akarok érni addigra. Nem ilyen célokat állítok magam elé.”

„Számomra az a fontos, hogy  felkészüljek a szezonra annyira, amennyire csak tudok. Akkor tudni fogom, hogy a legtöbbet hoztam ki magamból.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!