Friss hírek

Ricciardónak magyarázkodnia kellett egy bekapcsolva felejtett mikrofon miatt

Egy megnyilvánulása miatt magyarázkodnia kellett Daniel Ricciardónak a Forma-1 új versenyautójának bemutatója kapcsán.

A száguldó cirkusz vezetősége csütörtökön, Silverstone-ban mutatta be azt a demóautót, melyet a 2022-es, radikálisan új szabályoknak megfelelően épített meg.

A prezentációt élőben közvetítették a közösségi platformokon, Ricciardo pedig egy bekapcsolva felejtett mikrofon tanúsága szerint a bemutató előtt azt találta mondani, ’igen, nem borzasztó. Csak szar, rosszabb’.

Mivel videófelvétel nem készült az esetről, nem lehet tudni, Ricciardo pontosan miről is beszélt az adott pillanatban, a Brit Nagydíj előtt azonban természetesen rákérdeztek az „incidensre”.

„Feltehetően valami másról beszéltem, mert hogy őszinte legyek, beszélgettünk néhány dologról” – mondta az ausztrál.

„Őszintén szólva nem emlékszem, hogy ilyesmit mondtam volna, mert igazából azt gondoltam, elég király az autó. Nem fogalmaztam volna ennyire agresszíven, esetleg a fényezésre gondolhattam, de az autóra biztosan nem mondtam ilyet.”

Ricciardo azt mondja, eléggé zavarják a történtek, mert nem tudja, miről is beszélgetett az adott pillanatban.

„Igazából eléggé kíváncsi vagyok. Lando [Norris] mellett álltam? Lando mellett nem káromkodok, mert ő még fiatal!” – mondta nevetve.

„De leszögezem, határozottan nem gondoltam azt, hogy szar. Igazából eléggé rendben volt, és szerintem még mondtam is valami olyasmit, hogy tetszik a hátulja. De mindegy is, nincs semmiféle negatívum az új autó körül.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!