Ricciardóval is szerződést hosszabbítana a Red Bull - F1VILÁG.HU

Ricciardóval is szerződést hosszabbítana a Red Bull

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Daniel Ricciardóval is szeretne szerződést hosszabbítani a Red Bull Forma-1-es csapata – árulta el Dr. Helmut Marko, az energiaital-gyárosok tanácsadója.

Az osztrák istálló pénteken jelentette be, hogy 2020 végéig meghosszabbította Max Verstappen szerződését, így a holland a következő 3 évben biztosan a Red Bull csapatát erősíti majd.

Ám nemcsak Verstappen, hanem Daniel Ricciardo iránt is érdeklődnek a riválisok, ráadásul az ausztrál szerződése is lejár a következő idény végén. Helmut Marko azt reméli, sikerül meggyőzni őt a folytatásról.

„Daniel Ricciardónak 2018 végéig van érvényes szerződése” – mondta a szakember a Speed Week című lapnak adott nyilatkozatában.

„Ma beszéltem is vele. Azt mondta, szeretné folytatni. Körbenéz, de egyre stabilabbak vagyunk, és szeretném, ha 2019-re és 2020-ra is nálunk maradna.”

„A kasztni fejlesztésével, amit véghez vittünk az idei szezonban. Meg tudtuk mutatni neki, hogy a miénk a legjobb kasztni. És azt is, hogy mire lehetünk képesek a következő 3 évben. Az elmúlt 3 hétben váltak igazán intenzívvé a tárgyalások.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!