Friss hírek

Rivális csapatokkal tárgyalt Alonso menedzsmentje

Több csapattal is egyeztetéseket folytatott a múlt hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíj helyszínén, Bakuban Fernando Alonso menedzsmentje.

A spanyol versenyző jelenlegi szerződése az évad végén lejár a McLarennél, az elmúlt évek kudarcai után pedig jó esély van rá, hogy távozik a patinás brit istállótól.

Bakuban jelen volt a Fernando Alonso pályafutását felügyelő Flavio Briatore, valamint a kétszeres világbajnok menedzsere, Luis Garcia Abad.

Briatore Azerbajdzsánban a Mercedes főnökeivel, Toto Wolff-fal és Niki Laudával vacsorázott.

„Ha az ember Flavióval vacsorázik, a téma elkerülhetetlenül Fernando Alonsóra terelődik!” – mondta Toto Wolff.

„De elégedettek vagyunk mindkét versenyzőnkkel, és nem látom okát annak, hogy váltsunk. Szóval Alonso szerződéséről nem egyeztettünk.”

A spanyol Movistar televízió természetesen Briatorét is megkérdezte a találkozóról.

„Semmi. Nincs benne semmi. Mindig Fernando jövőjéről kérdeznek, de még nincs itt az ideje. A jövő momentán a McLaren. De az biztos, hogy az alapján, amit mutat, élete formájában van” – mondta az olasz szakember.

Miközben Briatore a Mercedesnél, addig Alonso menedzsere, Luis Garcia Abad a Renault-nál vendégeskedett hétvégén. A szakember Cyril Abiteboullal, valamint Alain Prosttal folytatott egyeztetéseket a hírek szerint.

Alonso egyébként a Sky-nak azt mondta, nyáron eldönti majd, merre tovább 2018-ban.

„Nyáron megnézem a lehetőségeimet, és megpróbálom a lehető legjobb döntést meghozni, hogy győztes helyzetbe kerülhessek”

– fogalmazott a spanyol, aki Bakuban idei első pontjait szerezte meg, miután a 9. helyen ért célba.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Exkluzív információk: a Hungaroringről jelentkezünk!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!