Röhögőgörcs és könnyek az F1-es sajtótájékoztatón

The FIA Press Conference (L to R): Antonio Giovinazzi (ITA) Alfa Romeo Racing; Daniel Ricciardo (AUS) Renault F1 Team; Lewis Hamilton (GBR) Mercedes AMG F1; Lando Norris (GBR) McLaren; George Russell (GBR) Williams Racing. British Grand Prix, Thursday 11th July 2019. Silverstone, England.
Fotó: Renault
Ha Daniel Ricciardót és Lando Norrist egy közös sajtótájékoztatóra hívják, akkor lehet rá számítani, hogy az nem múlhat el nevetés nélkül...

Így történt ez a Brit Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján, amikor Ricciardo alakított, úgy megnevettetve Norrist, hogy a brit nem bírta abbahagyni, még a könnyei is kifolytak. 

Norris és Hamilton éppen arról beszélgettek, hogy mindkettejüknek nehézkes a bajusznövesztés – mire Ricciardo Norrishoz fordult, és megkérdezte tőle, hogy a fanszőrzete kinőtt-e már. 

Norris erre az asztalra borult, és gyakorlatilag röhögőgörcsbe fordult át nevetése, eközben Ricciardo próbálta nyugtatni az éppen kérdező újságírót, hogy nem a kérdésén nevetnek. 

Videó: 

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!