Rosberg: A csata intenzív, de laza a hangulat

Nico Rosberg, a Mercedes versenyzőjének egyértelmű célja, hogy megnyerje a Mexikói Nagydíjat – ha így lesz, olyan forgatókönyv is lehetséges, hogy már most bajnok lesz.


Nico Rosberg, a Mercedes versenyzőjének egyértelmű célja, hogy megnyerje a Mexikói Nagydíjat – ha így lesz, olyan forgatókönyv is lehetséges, hogy már most bajnok lesz.

Amennyiben a hétvégi Mexikói Nagydíjat Rosberg megnyeri, és Hamilton a 10. helyen ér célba, vagy nem szerez pontot, akkor a német már most világbajnok lehet.

„Ezzel tisztában vagyok, és remek szezon volt eddig, ezért vagyok ebben a pozícióban” – reagált erre Rosberg.

„Izgalmas a csata Lewisszal a bajnokságban, eddig is az volt, de most nagyon jó. Számomra most ahhoz, hogy elérjem a legjobb teljesítményt, olyan dolgokra kell koncentrálnom, amelyeket irányításom alatt tudok tartani. Ez pedig itt Mexikóban az, hogy megpróbáljam megnyerni a versenyt, és ennyi.”

A német pilóta elmondta, csapaton belül a rivalizálás normális keretek között mozog, így a hangulat nagyon kellemes a Mercedesnél, ahol mindenki nagyon élvezi, hogy az ő két pilótájuk harcol a bajnoki címért.

„A hangulat nagyon-nagyon jó. Austinban vasárnap tartottunk egy nagy bulit, az összes mérnök, az összes szerelő ott volt. Egy irányba húzunk, jól telik az idő együtt. Fantasztikus a hangulat” – folytatta Rosberg.

„Nem sokat gondolok erre. Igyekszem, csinálom a dolgom, és megpróbálom a lehető legjobb eredményt hozni. Ennyi. Természetesen intenzív a csata, de ugyanakkor van egy könnyedebb oldala is az utóbbi időben.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!