Rosberg a Williams idei formája alapján dönt jövőjéről - F1VILÁG.HU

Rosberg a Williams idei formája alapján dönt jövőjéről

HIRDETÉS

Nico Rosberg elmondta, szíve szerint jövőre is a Williams istállónál maradna, ám csak abban az esetben hosszabbít, ha a grove-i bázisú alakulat hozza az eredményeket, és az elvárásoknak megfelelően teljesít az idei évben.

Nico Rosberg elmondta, szíve szerint jövőre is a Williams istállónál maradna, ám csak abban az esetben hosszabbít, ha a grove-i bázisú alakulat hozza az eredményeket, és az elvárásoknak megfelelően teljesít az idei évben.

A német versenyző 2006-ban a Williams istálló színeiben debütált a Forma-1-ben, ám eddig mindössze kétszer állhatott csak fel a dobogóra az elmúlt három évben.

Rosberg ismét megerősítette, hogy teljes mértékben elkötelezett csapata mellett, azonban hozzátette, más lehetőségek után is el kell kezdeni nézelődnie, gondolva arra az esetre, ha netán nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt ő eltervezte.

A 23 éves versenyző ugyanis 2010-ben már a mezőny egyik élcsapatát szeretné erősíteni, és ha a Williams nem lesz képes eleget tenni ennek, kénytelen lesz más csapat után nézni.

“Számomra döntő fontosságú az idei év” – mondta Rosberg. “Legfőképp azért, mert sikeres szeretnék lenni a sportomban, ezért is versenyzek. Bízom abban, hogy egy olyan autóm lesz, amellyel már az idei évben sikereket érhetek el.”

“Ha ez nem sikerül, akkor tennem kell valamit, mert legkésőbb 2010-ben egy élcsapatban szeretnék versenyezni. Bízom abban, hogy ez a Williams istállóval megvalósítható, az fantasztikus lenne.”

“Különleges érzés lenne, ha ezzel a csapattal érhetnék el komolyabb sikereket. Nagyon jól kijövök az itt dolgozókkal, így boldog lennék, ha velük érnék fel a csúcsra. Kiváló érzés lenne, így bízom abban, hogy ez megvalósítható lesz a Williamsszel” – folytatta Rosberg, aki egyelőre nem gondol az idei év végén lejáró szerződésére, csakis arra koncentrál, hogy a lehető legjobban felkészüljön az előtte álló szezonra.

“Nem akarok ebbe belemenni, mert jelenleg nem erre gondolok. Most csakis azon vagyok, hogy a legjobbat kihozzam a szezon elejéből, és az autóból. Érdekelnek a technikai dolgok, és az új szabályok rengeteg lehetőséget tartogatnak.”

“Ez egy nagyon érdekes időszak, így csakis erre fókuszálok. Aztán majd meglátjuk, mi lesz azután. Azonban meg vagyok győződve arról, hogy egy kiváló autót kapok” – tette hozzá Rosberg.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!