Friss hírek

Rosberg cáfol, nem megy a McLarenhez

A Mercedes német versenyzője, Nico Rosberg kijelentette, esze ágában sincs a McLaren alakulatához szerződni a 2013-as évadban, noha arról pletykálnak, lehet, hogy az ő helyét veszi majd át Lewis Hamilton.A Mercedes német versenyzője, Nico Rosberg kijelentette, esze ágában sincs a McLaren alakulatához szerződni a 2013-as évadban, noha a sajtóban arról pletykálnak, nem elképzelhetetlen, hogy az ő helyét veszi majd át Lewis Hamilton.

Hirdetés
 

Már hetek óta szólnak arról a hírek, Hamilton előrehaladott tárgyalásokat folytat a német istállóval, sőt, német lapértesülések szerint Michael Schumacher is egyre közelebb áll ahhoz, hogy meghosszabbítsa idén lejáró szerződését a csillagos márkával.

Miután a csapatnak csak két autója van, valakinek egész biztosan nem jut hely a 2013-as évadra, éppen ezért sokan úgy tartják, Hamilton Nico Rosberg helyét veszi majd át a Mercedesnél, a német pilóta pedig a McLarennél folytatja pályafutását Jenson Button csapattársaként.

A Kínai Nagydíj győztese azonban cáfolta mindezt.

„Az Ezüstnyilaknál versenyzem, és szeretnék további futamgyőzelmeket aratni a következő évben” – mondta Rosberg a DAPD hírügynökségnek, majd hozzátette, nagyon örülne annak, ha csapattársa jövőre is Schumacher lenne.

„Jó lenne, ha maradna. Remekül kijövünk egymással, jó versengés van köztünk, és ami azt illeti, ő még mindig nagyon magas szinten versenyez, igazi kihívás ellene küzdeni. Ketten együtt előremozdítjuk ezt a csapatot.”

A Mercedes versenyző mindazonáltal tisztában van azzal, világbajnok csapattársa az idei átigazolások egyik kulcsembere.

„Amíg ő, Hamilton, vagy Massa nem jelenti be, hogy hol lesz a következő évben, addig nem sok történik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!