Rosberg: Csapaton belül kell tisztáznunk a történteket

A Mercedes versenyzője, Nico Rosberg továbbra sem tette túl magát azon, hogy csapattársa, Lewis Hamilton nem engedte el őt a vasárnapi Magyar Nagydíjon.


A Mercedes versenyzője, Nico Rosberg továbbra sem tette túl magát azon, hogy csapattársa, Lewis Hamilton nem engedte el őt a vasárnapi Magyar Nagydíjon.

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója a futam után úgy nyilatkozott, alaposan átbeszéli majd versenyzőivel a történteket, illetve azt, hogy a továbbiakban miképp járnak el hasonló esetekben.

Bár a Mercedes utólag belátta, nem feltétlenül volt helyénvaló, hogy arra kérték Hamiltont, engedje el maga mellett Rosberget, utóbbi versenyző mégis úgy véli, nem volt szép az angoltól, hogy ellenszegült a csapat kérésének.

Amikor arról kérdezték, hogy egyetért-e Toto Wolff álláspontjával, miszerint a győzelmébe kerülhetett Hamilton szófogadatlansága, a német így felelt: „Mindez csak feltételezés, nem tudom – várjuk meg, mit mondd ezzel kapcsolatban Toto. Elvégre ő látott minden adatot, ő az, aki legjobban tudja értékelni a helyzetet.”

Rosberg hozzátette, ennek ellenére nem kíván sokat beszélni a történtekről, megpróbálják csapaton belül megoldani a helyzetet.

„Lewis nem engedett el, noha utasították rá, szóval ez nyilvánvalóan nem helyes. Sajnálom, de nem akarok mást mondani ezzel kapcsolatban. Fogalmam sincs, Lewis mit mondott.”

„Mindannyian látták, mi történt. Teljesen nyilvánvaló a helyzet, minden hallható volt a csapatrádión keresztül. De jobb, ha mindezeket zárt ajtók mögött vitatjuk meg.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS