Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Rosberg elégedett a Mercedes újításaival

Nico Rosberg elégedettségének adott hangot a szerdai tesztnap után, ugyanis elmondása szerint már most lehet érezni az új elemekben rejlő potenciált.


Nico Rosberg elégedettségének adott hangot a szerdai tesztnap után, ugyanis elmondása szerint már most lehet érezni az új elemekben rejlő potenciált.

A Mercedes GP vezetése elárulta, hogy lépésről lépésre veti be új fejlesztéseit az utolsó téli tesztnek helyet adó Barcelonában, és minden egyes nap újabb és újabb elemek kerülnek fel versenygépükre, míg össze nem áll a teljes javítócsomag.

„Komoly előrelépésre számítunk, így azt mondhatom, hogy bizakodó és pozitív vagyok” – mondta Rosberg, aki az első napon egy új kipufogó kivezetést és néhány továbbfejlesztett karosszériaelemet tesztelt a katalán ringen, ahol remekül ment a hosszú etapok alatt.

„Már nagyon várom, hogy felkerüljenek az újítások az autóra, mert gyorsabb akarok lenni. Egy olyan autót akarok, melyet élvezet vezetni, és érzed, hogy van benne erő. Szóval hihetetlenül várom már, hogy minden a helyére kerüljön, és a mai napon már voltak szembetűnő jelei annak, hogy jó úton haladunk, ami mindenképpen bíztató.”

„Az eddig kipróbált újításokkal elégedett lehetek, azonban mivel ezek már az új csomaghoz vannak optimalizálva, nem tudhatjuk még, milyen erő lakozik bennük, hiszen számos régi elem van még az autón, de folyamatosan jönnek az újítások.”

“Azonban ahogy azt már mondtam, látszik, hogy jó irányba haladunk, és egyre jobb a csomagunk.”

Bár elmondta, hogy egyelőre nagyon nehéz megjósolni, hogy csapata hol áll a mezőnyben, a német versenyző bízik abban, hogy sokkal erősebben kezdhetik majd meg az idei évet, mint ahogy azt a tavalyi évben kezdték, mikor nem tudtak labdába rúgni az élmezőnnyel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!