Rosberg furcsállja Alonso kijelentését

A Mercedes GP német versenyzője, Nico Rosberg furcsállja, hogy a kétszeres világbajnok Fernando Alonso Michael Schumachert tartja legnagyobb riválisának 2011-ben.


A Mercedes GP német versenyzője, Nico Rosberg furcsállja, hogy a kétszeres világbajnok Fernando Alonso Michael Schumachert tartja legnagyobb riválisának 2011-ben.

A spanyol versenyző nemrégiben a Ferrari szokványos év eleji médiarendezvényén nyilatkozott idei esélyeiről, ahol újságírók kérdésére elmondta, véleménye szerint Michael Schumacher lesz a legveszélyesebb riválisa.

„Öt világbajnok lesz a pályán az idei évben, a legveszélyesebb bajnok pedig mindig Michael Schumacher számomra. Ha most, januárban mondanom kellene egy nevet, akkor Michaelt említeném, mint legnagyobb riválisomat” – mondta akkor Alonso.

Nemrégiben a Mercedes versenyzőjét, Nico Rosberget kérdezték az Auto Motor und Sport című német szaklap munkatársai. A fiatal tehetség elmondta, nem igazán foglalkoztatják Alonso szavai, azonban kissé furcsállja, hogy a spanyol versenyző Schumachert tartja legnagyobb ellenfelének.

„Ez nem igazán érdekel engem, bár egy kicsit furcsának találom. Miért nem azt mondta, hogy a Red Bull lesz a legnagyobb riválisuk? Az kézenfekvő lenne…” – mondta Rosberg.

Rosberg egyébként sikeres évadban bízik: elmondása szerint előbb vagy utóbb jó eredményeket érnek majd el.

„Nem lenne túl reális úgy kezdeni az évet, hogy a világbajnoki cím megnyerését hangoztatjuk. Pláne úgy, hogy tavaly le voltunk maradva. Fel kell zárkóznunk, de jó úton haladunk. A csapat előbb-utóbb sikeres lesz.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS