Rosberg Hamilton és Vettel legyőzésére hajt

Nemcsak csapattársával, Lewis Hamiltonnal, hanem a ferraris Sebastian Vettellel is komolyan számol Kínában Nico Rosberg.


Nemcsak csapattársával, Lewis Hamiltonnal, hanem a ferraris Sebastian Vettellel is komolyan számol Kínában Nico Rosberg.

A Mercedes versenyzője számára nem a legfényesebben indult a szezon, hiszen Ausztráliában második, Malajziában pedig csak harmadik lett, ám minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy Kínában végre felálljon a dobogó legfelső fokára.

„Nem alakult túl jól számomra az elmúlt hétvége” – mondta a német versenyző.

„Az időmérőn nem sikerült jó kört futnom, aztán a bokszban időt veszítettem, szóval nehéz volt visszaküzdenem magam és elkapnom Lewist. Kétségkívül megtanultunk néhány leckét, és most ideje ezeket hasznosítani a pályán.”

„A sanghaji egy nagyszerű pálya szerintem. Itt szereztem első pole pozíciómat, és első győzelmemet is még 2012-ben – a harmadik idényemben az Ezüstnyilak színeiben.”

Rosberg hozzátette, tisztában van azzal, hogy nemcsak csapattársát, hanem Sebastian Vettelt is le kell majd győznie Sanghajban.

„A hatodik évem most nem indult valami fényesen, de az előttünk álló hétvégén szeretnék fordítani ezen. Természetesen a csapattársamnak más elképzelései vannak erről, mint ahogy honfitársamnak a tűzpiros autóban is. De ez a pálya mindig is feküdt nekem, szóval erős hétvégét szeretnék összehozni.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!