Portugál Nagydíj

Rosberg jelentős előrelépésre számít

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Rosberg jelentős előrelépésre számít

Komoly előrelépést vár a hétvégi Török Nagydíjtól a Mercedes GP versenyzője, Nico Rosberg.


Komoly előrelépést vár a hétvégi Török Nagydíjtól a Mercedes GP versenyzője, Nico Rosberg.

A német tehetség a hatodik helyen zárta a péntek délutáni szabadedzést, és elmondása szerint a gárda fejlesztései segíthetnek abban, hogy közelebb kerüljenek legfőbb riválisaikhoz.

„Nagyon optimista és magabiztos vagyok” – mondta Rosberg.

„A dolgok a megfelelő irányba haladnak, és eddig nem igazán végeztünk el nagy változtatásokat a jelenlegi autón, csak fejlesztettünk rajta az elmúlt néhány versenyen.”

„Viszont most van néhány komoly fejlesztés, amik biztosan előrelépést jelentenek majd. Jól mentünk itt a téli teszteken, de az már elég régen volt, így nem nagyon tudunk hasonlítgatni. Nem gondolom azt, hogy nagy különbségek lesznek Törökországhoz képest, de reméljük, a pálya segíteni fog. Vannak fejlesztéseink, így reméljük, egy kicsit ismét közelebb kerülhetünk.”

Az új elemek kapcsán Rosberg elmondta, szinte az autó egészét érintik a változások.

„Egyértelműen szignifikáns, nyilvánvaló előrelépésről beszélünk. A kasztnit, a felfüggesztést és különböző, kisebb alkatrészeket is érintenek a változások, tehát jelentős fejlesztési csomag ez.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!