Portugál Nagydíj

Kövesd velünk a portimaói eseményeket! Lépj be az F1Világ Paddockba!

Rosberg magabiztosan várja a jövő évet

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Rosberg magabiztosan várja a jövő évet

Nico Rosberg ismét elmondta, egy cseppet sem bánta meg, hogy hosszabbított a Williams istállóval, mert biztos abban, hogy csapata előrébb fog kerülni a mezőnyben a következő idényben.

Nico Rosberg ismét elmondta, egy cseppet sem bánta meg, hogy hosszabbított a Williams istállóval, mert biztos abban, hogy csapata előrébb fog kerülni a mezőnyben a következő idényben.

A német pilóta fantasztikusan kezdte az idei évet, a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon a dobogón ünnepelhetett, azonban azt követően csapata mélyrepülésbe kezdett és egy eset kivételével, nem tudott beférni az első háromba a szezon hátralévő részében.

Mindezek ellenére Rosberg optimistán várja a következő évet, és nem bánja, hogy hosszabbított csapatával, amely elsőként kezdte meg 2009-es specifikációjú hátsó szárnyának tesztelését még októberben.

“Szerződésem van a következő évre, és teljes mértékben motivált vagyok, hogy mind én, mind pedig a csapatom feljebb kerüljön a mezőnyben” – mondta a német pilóta. “A gyár összes dolgozója jobb eredményt érdemel, és mi keményen dolgozunk azért, hogy az meglegyen.”

Bár a Williams nem tudta tartani a fejlesztési tempót a többiekkel, Rosberg úgy érzi, hogy csapata sokat tanult az elmúlt szezonból, amit kamatoztatni tud majd a rengeteg változást hozó következő idényben a Forma-1-ben.

“Örültem annak, hogy volt néhány jó eredménye a csapatnak az elmúlt szezonban, azonban az idei egy kimondottan nehéz év volt, hiszen nem tudtunk úgy teljesíteni, ahogy szerettünk volna.”

“De legalább sokat tanultunk, ami segíthet jobbá válnunk 2009-ben. Megtanultam, hogy akkor is keményen kell harcolni, mikor nem mennek olyan jól a dolgok” – tette hozzá Rosberg.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!