Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Rosberg: Minden pályán gyors lesz a Williams

Nico Rosberg úgy gondolja, hogy a Williams gyors marad az egész szezonban, és tanulva tavalyi hibáiból, minden típusú pályán versenyképes lesz az idei bajnokságban.

Nico Rosberg úgy gondolja, hogy a Williams gyors marad az egész szezonban, és tanulva tavalyi hibáiból, minden típusú pályán versenyképes lesz az idei bajnokságban.

A német versenyző fantasztikusan kezdte a tavalyi évet, a szezonnyitón még a dobogóra is felállhatott, azonban már a második futamon visszaesett, mert az FW30 teljesítménye egyáltalán nem volt egyenletes.

Rosberg viszont optimista az idei szezonnal kapcsolatban, mert úgy érzi, hogy a továbbiakban is jól teljesíthet, miután kiválóan szerepelt az eddigi két versenyen.

“Úgy gondolom, hogy az összes pályán egyenletes teljesítményt tudunk nyújtani” – mondta a Williams versenyzője.

“Ez pedig jó dolog, különösen a tavalyi szezon után, mikor ezt nem mondhattuk el magunkról. Kiváló alapunk van ahhoz, hogy minden típusú pályán jól szerepeljünk, és tudjuk, hogy ott leszünk az élmezőnyben. Éppen ezért azt gondolom, Sanghajban is jól fogunk szerepelni, és vélhetően az első nyolcban leszünk.”

Bár remekül teljesített az eddigi két futamon, rajta kívülálló okok miatt ez nem látszik a megszerzett pontjainak számában. Rosberg azonban elmondta, hogy az eddig látottak teljesen feltüzelték az egész csapatot.

“Úgy gondolom, nagyon izgalmasan kezdődött az idei szezon a csapat számára” – magyarázta Rosberg, aki 3.5 pontjával a bajnokság hetedik helyén áll.

“Hatalmasat léptünk előre a tavalyi évhez képest, és most ott vagyunk, ahol eddig is lenni szerettünk volna. Az ötödik pozícióból vághattunk neki a versenynek Melbourne-ben, majd a negyedik helyről rajtolhattunk Malajziában.”

“Ezek mind olyan pozíciók, ahonnan jó esély van a pontszerzésre, sőt még a dobogós helyezések is szóba jöhetnek. Ez pedig hatalmas motivációt jelent mindenkinek, nekem és az egész csapatnak egyaránt” – tette hozzá Rosberg.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!