Portugál Nagydíj

Rosberg nem érti Barrichellót

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Rosberg nem érti Barrichellót

Csalódást keltő eredménnyel, kettős kieséssel nyitotta meg a 2011-es szezont a Mercedes GP alakulata Ausztráliában.


Csalódást keltő eredménnyel, kettős kieséssel nyitotta meg a 2011-es szezont a Mercedes GP alakulata Ausztráliában.

Mind Michael Schumacher, mind Nico Rosberg autójuk sérülése miatt volt kénytelen feladni a vasárnapi futamot, utóbbi versenyző a csapat hivatalos weboldalának nyilatkozva elmondta, nem érti, Rubens Barrichello miért próbálkozott meg az előzéssel, melynek végül ütközés lett a vége.

„Csalódást keltő első hétvégén vagyunk túl. Nehéz verseny volt a kiesésemig, hiszen a mögöttem lévő autók keményen nyomták” – mondta Rosberg.

„Láttam Rubenset a tükörben és elég messze volt, szóval meglepődtem, amikor nekem ütközött. Egyből tudtam, hogy mi a helyzet és hogy meg kell állnom. Ez nagyon szomorú dolog a csapat miatt, hiszen keményen dolgoztak ezen a hétvégén és a tél során.”

Rosberg hozzátette, a kiábrándító eredmények ellenére magabiztosan várják a folytatást, és remélik, a Maláj Nagydíjon jó eredményt érnek majd el.

„Viszont a pozitívumokra összpontosítunk, és érdeklődve várjuk, hogy teljesítünk majd Malajziában. Melbourne egy nagyon egyedülálló pálya, és csak az első pár verseny után tudjuk meg igazán, hol is állunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!