Friss hírek

Rosberg nem ijed meg Schumachertől

Nico Rosberg már alig várja, hogy Michael Schumacher mellett versenyezzen jövőre a Forma-1-ben, bár tisztában van azzal, hogy nem lesz könnyű túlszárnyalnia minden idők legsikeresebb autóversenyzőjét.

Nico Rosberg már alig várja, hogy Michael Schumacher mellett versenyezzen jövőre a Forma-1-ben, bár tisztában van azzal, hogy nem lesz könnyű túlszárnyalnia minden idők legsikeresebb autóversenyzőjét.

Rosberg a múlt hónapban kötött szerződést a Mercedesszel, mikor még fogalma sem volt, hogy ki lesz a csapattársa a következő idényben, akinek kilétére végre fény derült.

Annak ellenére, hogy nem lesz könnyű dolga Schumacher mellett (árnyékában) versenyezni, a német pilóta egyáltalán nem aggódik, hogy a hétszeres világbajnok csapattársaként kell helytállnia jövőre a Forma-1-ben.

“Fantasztikus, hogy Michael visszatér a Forma-1-be, és az én csapattársam lesz a Mercedes GP-nél” – mondta Rosberg. “Komoly kihívás lesz számomra minden idők egyik legnagyobb versenyzője ellen harcolni.”

“Azonban biztos vagyok abban, hogy egy nagyon erős párost fogunk alkotni, hiszen semmit nem veszített a sebességéből. Ez egy remek hír a sportunknak, és a rajongóknak egyaránt.”

A Mercedes GP csapatfőnöke, Ross Brawn szerint versenyzői felállásuk tökéletes, így semmi gondjuk nem lehet a jövőben, és még több sikert érhetnek majd el, mint az idei évben, mikor mindkét bajnoki címet bezsebelték a Forma-1-ben.

“Boldog vagyok, hogy bejelenthetjük Michael visszatérését, és azt, hogy a Mercedes GP-t fogja erősíteni” – mondta a szakember. “Mint hétszeres világbajnok, Michael eredményei önmagukért beszélnek, és már alig várom, hogy ismét együtt dolgozhassak vele.”

“Meggyőződésem, hogy nekünk van a legérdekesebb versenyzői felállásunk a Forma-1-ben, Michaellel és Nicóval a fedélzeten, akik a tehetség, a tapasztalat, a sebesség, és a fiatalság tökéletes kombinációját biztosítják számunkra.”

“Azzal, hogy véglegesítettük versenyzői felállásunkat, mostantól kezdve csakis a jövő évre koncentrálhatunk, hogy a lehető legjobban felkészüljük az új szezonra. A Mercedes Grand Prix összes dolgozója nagyon izgatottan várja az előttünk álló kihívásokat.”

“Úgy gondolom, hogy mindenünk megvan ahhoz, hogy sikeresek legyünk 2010-ben” – tette hozzá Brawn.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Rosberg nem ijed meg Schumachertől
Fellebbez és Vettel kizárásának felülvizsgálatát kéri az Aston Martin!
A hungaroringi baleset nem befolyásolja Bottas jövőjét
Hét versenytávot lenyomott a Hungaroringen a Pirelli
A Ferrari a Red Bull pártján: Fizessen az a csapat, amely balesetet okoz!
Horner biztos benne, a szezon második fele jobban alakul számukra

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!