Élő tudósítás: Ez történik Silverstone-ban!

  F170

Rosberg: Nem változtak a gumiproblémák

Nico Rosberg, a Mercedes versenyzője az F1Világ.hu-nak nyilatkozva elmondta, úgy érzi, az új abroncsokkal is csak küszködnek, ám bízik benne, hogy a Magyar Nagydíj versenyéig tudnak javítani pénteki helyzetükön.Nico Rosberg, a Mercedes versenyzője az F1Világ.hu-nak nyilatkozva elmondta, úgy érzi, az új abroncsokkal is csak küszködnek, ám bízik benne, hogy a Magyar Nagydíj versenyéig tudnak javítani pénteki helyzetükön.

Miután a Mercedes nem vehetett részt a silverstone-i teszten, a csapat a hungaroringi futamot megelőzően kissé aggódott amiatt, hogy nem szerezhetnek kellő mennyiségű tapasztalatot a Pirelli új abroncsairól azzal, hogy csupán az adatokat kapják meg a gumikról.

Rosberg az F1Világ.hu kérdésére elmondta, a mai két szabadedzést követően elmondható, hogy az új abroncsokkal körözve is ugyanazokkal a problémákkal találkoztak, mint a korábbi nagydíjakon.

„Tulajdonképpen van néhány részlet, amelyet még optimalizálnunk kell, de általánosságban véve ugyanazok a problémáink, mint korábban” – mondta a Mercedes-pilóta.

A német versenyző kissé csalódott volt a pénteki eredményeket látva, de elmondta, mindent megtesznek azért, hogy csökkentsék a gumikopást vasárnapig.

„Próbáljuk csökkenteni a gumik hőmérsékletét és az elhasználódásuk mértékét. Nem nagyon változtak a feladataink, amelyeket azért kell véghezvinnünk, hogy jobbak legyünk a versenyeken.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS